Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă mascată de un accident în Germania. O româncă de 30 de ani, găsită moartă pe bancheta din spate a unei maşini. Alina fusese înjunghiată de Vlad, fostul ei soţ

Au venit în Germania pentru o viaţă mai bună şi pentru un nou început. Nimeni nu a bănuit ca toată povestea lor de iubire se va încheia atât de dramatic. Alina, o româncă de 30 de ani, a fost găsită moartă pe bancheta din spate a unei maşini, în urma unui accident suspect.

de Monica Palade

la 24.06.2024 , 10:19

Descoperirea şocantă a fost făcută, după ce o maşină a ieşit de pe autostradă şi a lovit în plin un parapet. La volan, grav rănit, se afla Vlad, un român de 36 de ani, fostul soţ al femeii. Incidentul a avut loc marţi seara, 18 iunie, pe A81, lângă Epfendorf, districtul Rottweil, scrie Bild. Acum, autopsia cadavrului a arătat că femeia a fost de fapt înjunghiată și a murit din cauza pierderii excesive de sânge.

Crimă mascată de un accident

Nu se ştie încă locul unde Alina şi-a dat ultima suflare. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca accidentul să fi fost provocat ca Vlad să îşi ia viaţa, după crima comisă. Femeia s-a întâlnit cu fostul ei soţ pentru a-şi lua ultimele lucruri din casă. Totul a luat însă o turnură dramatică, iar tânara a sfârşit sub o ploaie de lovituri. Doi copii au rămas acum orfani de mamă, în timp ce tatăl lor, dacă va fi găsit vinovat, va sta multă vreme în spatele gratiilor.

Articolul continuă după reclamă

Vlad şi Alina au venit în Germania în urmă cu trei ani şi s-au stabilit în Aldingen, districtul Tuttlingen, în căutarea unei vieți mai bune. Vlad lucra în construcții, iar Alina se ocupa de cei doi copii ai lor, o fiică de 13 ani și un fiu de 10 ani. „Alina s-a adaptat bine, vorbea fluent germana”, a declarat o prietenă de familie. „Soțul ei nu a reușit niciodată acest lucru”.

Relaţia dintre cei doi a început să nu mai funcţioneze, iar Alina şi-a găsit pe altcineva. Acum patru săptămâni, foştii soţi s-au despărțit. „Când familia s-a destrămat, Vlad a rămas fără nimic”, a mai spus prietena lor. El s-a mutat la 70 de kilometri distanță, în districtull Calw. Marți, el trebuia să vină să-și recupereze ultimele bunuri din locuința comună. „Alina l-a luat pe cumnatul meu de la muncă din Stuttgart. Ar fi trebuit să vină amândoi la apartament. Noi am așteptat acolo, dar ei nu au mai ajuns…”, a declarat Ionela, sora Alinei.

Vlad a fost transportat la spital în urma rănilor grave pe care le-a avut în urma accidentului. Pentru el s-a emis un mandat de arestare.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Crimă mascată de un accident în Germania. O româncă de 30 de ani, găsită moartă pe bancheta din spate a unei maşini. Alina fusese înjunghiată de Vlad, fostul ei soţ