Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimele cutremurătoare comise de un medic, în Berlin: şi-ar fi ucis 4 paciente, apoi le-a incendiat apartamentele

Un medic suspectat că şi-a ucis patru pacienţi şi apoi le-a incendiat apartamentele, la Berlin, a fost plasat în arest preventiv marţi, au anunţat miercuri poliţia şi parchetul, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 18:50

- Profimedia

Medicul în vârstă de 39 de ani, care era responsabil cu îngrijirea paliativă în cadrul unui serviciu de îngrijire la domiciliu, este acuzat că a dat foc locuinţelor victimelor pentru a se debarasa de probe. Nu se ştie încă cum şi-a ucis victimele.

Medicul ar fi făcut 4 victime

Se crede că crimele au fost comise între 11 iunie şi 24 iulie. Victimele au fost patru femei cu vârste cuprinse între 72 şi 94 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Dintre cele patru victime, prima, în vârstă de 87 de ani, a fost resuscitată la 11 iunie, după ce pompierii au ajuns la apartamentul său, dar a murit la spital la scurt timp după aceea, relatează news.ro.

Poliţia şi parchetul nu au oferit încă niciun motiv pentru actele comise asupra celor patru paciente în vârstă care locuiau în Neukölln şi Treptow, două cartiere muncitoreşti ale capitalei germane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Crimele cutremurătoare comise de un medic, în Berlin: şi-ar fi ucis 4 paciente, apoi le-a incendiat apartamentele