Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crocodil mutant, descoperit în Australia. Un exemplar similar a fost împușcat în 2014, după ce a atacat și a ucis un om

O banală croazieră, în care turiştii erau duşi să vadă mai multe specii de crocodili, a devenit brusc interesantă.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 15:04

Crocodil mutant, descoperit în Australia. Un exemplar similar a fost împușcat în 2014, după ce a atacat și a ucis un om

O banală croazieră, în care turiştii erau duşi să vadă mai multe specii de crocodili, a devenit brusc interesantă, atunci când în dreptul obiectivelor foto a apărut un crocodil mutant.

Potrivit BBC, crocodilul nu prezenta culoarea obişnuită, gri sau verde, ci alb - o raritate absolută în lumea reptiliană.

Adam Britton, un asociat de cercetare la Universitatea Charles Darwin, a declarat că această mutaţie genetică este declanşatăd de căldura excesivă în timpul perioadei de incubație.

Articolul continuă după reclamă

"În timpul incubării, dacă ouăle din cuib sunt puțin prea calde, pot apărea erori în diviziunea celulară, care pot provoca mutații", spune el.

Societatea de Conservare și Protecție a Teritoriului de Nord, un grup neoficial de conservare, a numit crocodilul "Pearl" (Perlă).

Într-un post pe Facebook, Societatea de Conservare și Protecție a NT sugerează că Pearl ar fi înrudit cu un alt crocodil australian celebru, cu un corp negru și un cap alb. Acest crocodil, care a trăit și în râul Adelaide, a fost împușcat în 2014, după ce a atacat și a ucis un om de 57 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Crocodil mutant, descoperit în Australia. Un exemplar similar a fost împușcat în 2014, după ce a atacat și a ucis un om