Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CRUZIME fără margini: Peste 1000 de pui de găină de doar o zi, lăsaţi SĂ MOARĂ pe un câmp (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse pe un câmp din Anglia, unde 1000 de pui de găină de doar o zi au fost lăsaţi să moară, au devenit virale pe Internet.

de Redactia Observator

la 21.02.2017 , 11:35

Imagini incredibile surprinse pe un câmp din Anglia, unde 1000 de pui de găină de doar o zi au fost lăsaţi să moară, au devenit virale pe Internet.

Imaginile au fost filmate la sfârşitul săptămânii trecute, când cineva a observat peste 1000 de pui mici de găină abandonaţi pe un câmp de lângă oraşul Peterborough.

Bărbatul a alertat o asociaţie de prevenţie a cruzimii faţă de animale, care a reuşit să salveze majoritatea puilor.

Articolul continuă după reclamă

“N-am văzut niciodată aşa ceva. Zgomotul era incredibil. Puii aveau doar o zi şi erau extrem de fragili. Din păcate, unele păsări au murit sau erau pe moarte când am ajuns noi, dar cei mai mulţi pui au fost salvaţi", a declarat inspectorul Justin Stubbs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » CRUZIME fără margini: Peste 1000 de pui de găină de doar o zi, lăsaţi SĂ MOARĂ pe un câmp (VIDEO)