Antena Meniu Search
x

Cum a reușit un bărbat să câștige, din greșeală, premiul de 1 milion de dolari la Loto

Un bărbat din statul Iowa a câștigat premiul cel mare, de 1 milion de dolari, la loto după ce angajatul de la care a cumpărat biletul a printat greșit numerele, potrivit CNN

de Redactia Observator

la 23.04.2022, 16:50

Un bărbat a câștigat 1 milion de dolari, din greșeală, la loto
Un bărbat a câștigat 1 milion de dolari, din greșeală, la loto - CNN

Josh Buster, un chef in vârstă de 40 de ani, a cumpărat biletele pentru extragerea Mega Millions din 15 aprilie, însă funcționarul, din neatenție, i-a printat numerele greșit. 

„De obicei nu prea am noroc, așa că, inițial, am crezut că e vorba de o greșeală. Așa că am căutat numerele pe Google, să fiu sigur că le am pe cele bune, și chiar așa a și fost. Apoi, tot restul zilei am așteptat să mă trezesc la realitate”. 

Josh va folosi banii pentru a-și achita creditul făcut pentru mașină și o va ajuta și pe mama sa cu ratele la casă, iar restul banilor îi va păstra pentru pensionare. „Acest câștig va elimina un stres uriaș din viața mea, gata cu grijile legate de bani”, a declarat pentru Iowa Lottery. 

Șansele de a câștiga premiul de 1 milion de dolari în jocul Mega Millions al Loteriei Iowa sunt de doar 1 la 12.607.306, potrivit site-ului loteriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum a reușit un bărbat să câștige, din greșeală, premiul de 1 milion de dolari la Loto