Antena Meniu Search
x

Cum arată metroul Harkiv, transformat în buncăr. Sute de ucraineni s-au adăpostit din calea bombardamentelor

Oamenii din Harkiv s-au adăpostit în stațiile de metrou, de teama bombardamentelor. Orașul este una dintre țintele rușilor, după ce Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina. 

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 16:27

Cum arată metroul Harkiv, transformat în buncăr. Sute de ucraineni s-au adăpostit din calea bombardamentelor
Cum arată metroul Harkiv, transformat în buncăr. Sute de ucraineni s-au adăpostit din calea bombardamentelor - NEXTA

Sute de persoane s-au adăpostit din calea bombardamentelor în stațiile de metrou. Oamenii și-au strâns strictul necesar și așteaptă, cu spaimă, un semn că sunt din nou în siguranță.

Și în Kiev, capitala Ucrainei, la primul sunet al alarmei, oamenii au fugit spre mașini sau la metrou. Astfel staţiile au devenit buncăre improvizate, iar martorii au declarat pentru CNN că oamenii cară alimente, organizaţi în grupuri.

În Mariupol, de la primele ore ale dimineții, oamenii au luat cu asalt magazinele, benzinăriile și bancomatele. Alţii, obişnuiţi cu războiul care-i macină tăcut de opt ani, se retrag în subsoluri pentru că frica le-a devenit rutină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cum arată metroul Harkiv, transformat în buncăr. Sute de ucraineni s-au adăpostit din calea bombardamentelor