Antena Meniu Search
x

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Cum arată un bloc de locuinţe din oraşul ucrainean Chuguev după ce a fost bombardat

AFP a publicat pe Twitter imagini cu un bloc de locuințe din orașul Chuguev, Ucraina, lovit într-un bombardament.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 11:27

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Cum arată un bloc de locuinţe din oraşul ucrainean Chuguev după ce a fost bombardat
- Twitter

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se vede cum pompierii şi rezidenţii încearcă să stingă focul izbucnit la mai multe etaje ale clădirii.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Președintele rus a autorizat joi dimineața o operațiune militară în estul Ucrainei, în ceea ce ar putea fi începutul războiului în Europa din cauza cererilor Rusiei de a pune capăt expansiunii NATO către est. Vladimir Putin a spus că a autorizat o operațiune militară specială în zonele separatiste din estul Ucrainei, iar ciocnirile dintre forțele ruse și ucrainene sunt doar o chestiune de timp.

Pe acelaşi subiect

Biden condamnă "atacul nejustificat" al Rusiei asupra Ucrainei însă SUA nu vor interveni militar în conflict

Președintele american, Joe Biden, a avut o primă reacţie după ce omologul său rus, Vladimir Putin, a anunţat joi în zori o „operaţiune militară” pentru a-i apăra pe separatiștii din estul Ucrainei. 

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a transmis că președintele SUA Joe Biden nu va trimite trupe americane în Ucraina, care să lupte contra Rusiei.

"Nu vom fi implicați într-un război cu Rusia și nici nu vom trimite soldați în Ucraina ca să ne luptăm cu Rusia. Nu știu de câte ori trebuie să vă mai spun: nu există nicio posibilitate ca președintele să trimită soldați americani în Ucraina care să lupte cu Rusia", a declarat Jen Psaki.

Staţiile de metrou din capitala Ucrainei, aglomerate după ce au devenit buncăre improvizate: Oamenii cară provizii

Staţiile de metrou din Kiev au devenit buncăre improvizate. Martorii au declarat pentru CNN că oamenii cară alimente, organizaţi în grupuri.

Gările sunt pline, dar nu și trenurile în sine, care încă merg fără probleme. Joi dimineață, au început să apară imagini cu trafic intens în oraș, cu șiruri lungi de mașini care pleacă din Kiev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei. Cum arată un bloc de locuinţe din oraşul ucrainean Chuguev după ce a fost bombardat