Antena Meniu Search
x

Cunoscut senator, acuzat de o jurnalistă de agresiune sexuală! Scandalul a dat naştere unei investigaţii de proporţii in Senat!

Al Franken este acuzat de hărţuire sexuală, de o jurnalistă, care susţine că politicianul a sărutat-o cu forţa

Acuzaţii grave pentru unul dintre cei mai cunoscuţi senatori americani. Al Franken este acuzat de hărţuire sexuală, de o jurnalistă, care susţine că politicianul a sărutat-o cu forţa în timpul unui turneu în anul 2006, înainte să fie ales senator.

Dezvăluirile făcute după mai bine de 11 ani de la nefericitul incident l-au determinat pe Franken să îşi ceară scuze public şi au declanşat o investigaţie în interiorul Senatului, privind comportamentul senatorului. 

Leeann Tweeden este acum prezentatoarea știrilor de dimineață la radioul KABC din Los Angeles și a publicat întreaga poveste într-un articol de pe site-ul postului.

″Știai exact ce făceai”, a scris Tweeden. “Tu m-ai sărutat cu forța fără consimțământul meu, m-ai apucat de sâni în timp ce dormeam și ai pus pe cineva să facă o fotografie cu tine făcând asta, știind că o să văd mai târziu și o să-mi fie rușine”, a continuat aceasta, potrivit CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cunoscut senator, acuzat de o jurnalistă de agresiune sexuală! Scandalul a dat naştere unei investigaţii de proporţii in Senat!