Antena Meniu Search
x

Cursă nebună, cu focuri de armă, pe urmele unui șofer de ocazie. Teribilistul din Suceava a fost prins abia în afara orașului

Urmărire ca în filme încheiată cu focuri de armă în Suceava. Un tânăr de 21 de ani, care nu avea permis de conducere, a pus pe jar atât autorităţile, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.  

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 08:41

Vezi și

Şoferul de ocazie nu a oprit la semnalele poliţiştilor, în schimb, a călcat pedala de acceleraţie. A urmat o cursă nebună, în care tânărul s-a aflat la limita de a produce o tragedie, după ce a intrat în repetate rânduri pe sensul opus de mers.

Teribilistul a fost oprit în afara oraşului, după ce agenţii au tras mai multe gloanţe în cauciucurile maşinii. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cursă nebună, cu focuri de armă, pe urmele unui șofer de ocazie. Teribilistul din Suceava a fost prins abia în afara orașului