Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursa cu tauri de la Pamplona a făcut noi victime

Adrenalina a atins, din nou, cote maxime la Pamplona, în Spania. Acolo unde Festivalul San Fermin este în plină desfăşurare. Este vorba de celebra manifestare unde sute de temerari sunt fugăriţi pe străduţele înguste ale oraşului de taurii fioroşi. 

de Redactia Observator

la 12.07.2018 , 08:22

Adrenalina a atins, din nou, cote maxime la Pamplona, în Spania. Acolo unde Festivalul San Fermin este în plină desfăşurare. Este vorba de celebra manifestare unde sute de temerari sunt fugăriţi pe străduţele înguste ale oraşului de taurii fioroşi. Trei dintre doritorii de senzaţii tari au fost răniţi ieri şi transportaţi un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. 

Pentru două minute şi 50 de secunde, spectatorii au stat cu sufletul la gură. Atât a durat a cincea cursă în care sutele de iubitori de adrenalină au fost alergaţi de taurii fioroşi până în coridă. Atât animalele, cât şi concurenţii s-au confruntat cu un obstacol neaşteptat. Ploaia căzută înainte a udat străzile, iar câţiva participanţii au alunecat. Trei dintre ei au ajuns la spital cu răni uşoare.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Cursa cu tauri de la Pamplona a făcut noi victime