Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cutremur violent în Turcia, în urmă cu puţin timp! Seismul s-a produs la doar 17 kilometri adâncime, pe coasta de vest a Anatoliei: "A fost un vuiet puternic!"

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 grade pe scara Richter s-a produs în Turcia, în această dimineaţă.

de Redactia Observator

la 25.12.2017 , 10:10

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 grade pe scara Richter s-a produs în Turcia, în această dimineaţă.

Seismul a avut loc la ora 7.13, ora României, pe Coasta de Vest a Anatoliei, la doar 17 kilometri adâncime.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteranean, cutremurul a avut epicentrul la coordonatele 38.57 N; 26.73 E, la 40 km NV de İzmir (pop: 2,501,000 / local time: 08:13) și 11 km S of Foça (pop: 15,200).

Există deja reacţii ale locuitorilor din zonă, care spun că seismul s-a simţit foarte tare şi că au ieşit în stradă de teama altor replici și mai puternice.

"Eram în pat când am auzit un vuiet puternic. Lucrurile au început să se mişte şi să zboare prin casă. Cărţile mi-au căzut de pe raft, a fost îngrozitor!", a scris pe site-ul emsc-csem.org un locuitor din zonă.

Potrivit ziuaconstanta.ro, zona este una foarte frecventată de români care sunt vin aici mai ales în perioada vacanțelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Cutremur violent în Turcia, în urmă cu puţin timp! Seismul s-a produs la doar 17 kilometri adâncime, pe coasta de vest a Anatoliei: "A fost un vuiet puternic!"