Antena Meniu Search
x

Cauza oficială a morţii lui Davide Astori, dezvăluită de medicii legişti. De ce a murit căpitanul Fiorentinei (Video)

Medicii legişti italieni au anunţat oficial cauza morţii căpitanului Fiorentinei, Davide Astori.

Medicii legişti italieni au anunţat oficial cauza morţii căpitanului Fiorentinei, Davide Astori.

Potrivit concluziilor autopsiei, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a murit din cauze naturale, decesul fiind provocat de un stop cardiac, informează agenţia ANSA.

Autopsia a fost efectuată de directorul centrului de patologie vasculară al Universităţii din Padova, Gaetano Thiene, şi de către profesorul de medicină legală din cadrul Universităţii din Udine, Carlo Moreschi.

Potrivit concluziilor autopsiei, Davide Astori a murit din cauze naturale

ANSA precizează că Davide Astori a murit în urma unui stop cardiac provocat cel mai probabil de bradiaritmie, o afecţiune ce presupune un puls anormal de scăzut, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi ale inimii pe minut. 

Pulsul fotbalistului a scăzut, apoi inima acestuia s-a oprit. 

Reamintim că Davide Astori a fost găsit mort în camera sa de hotel din Udine, unde toscanii urmau să joace, în Serie A, cu Udinese.

Duminică, la câteva ore după constatarea decesului, procurorul Antonio De Nicolo declara că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este ciudat având în vedere că fotbaliştii profesionişti sunt monitorizaţi din punct de vedere medical.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luni, televiziunea italiană Rai Sport lansa ipoteza potrivit căreia moartea căpitanului Fiorentinei a fost cauzat de o problemă cerebrală.

Ultimul care l-a văzut pe Astori în viaţă a fost portarul Marco Sportiello, care a jucat împreună cu colegul său jocuri video sâmbătă seară.

Davide Astori avea 31 de ani şi era tatăl unei fetițe în vârstă de doi ani (Vittoria), rodul relației de iubire cu Francesca Fioretti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cauza oficială a morţii lui Davide Astori, dezvăluită de medicii legişti. De ce a murit căpitanul Fiorentinei (Video)