Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De ce nu a tras mai repede lunetistul care i-a salvat viața lui Trump? Explicațiile unor foști agenți Secret Service

Un lunetist de la Secret Service l-a ucis pe atacatorul lui Donald Trump, dar a pierdut secunde prețioase care puteau fi fatale. Experții explică de ce agentul serviciului american de pază și protecție nu a apăsat mai repede pe trăgaci.

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 12:30

Secret Service
Secret Service - Facebook / United States Secret Service

Lunetistul de la Secret Service care l-a neutralizat pe atacatorul de la mitingul lui Trump din Pennsylvania a pierdut câteva clipe vitale din cauza mai multor factori. Printre aceștia s-ar putea număra lipsa de sprijin pentru contra-lunetiști, concentrarea atenției pe copacii din apropiere și căldura excesivă, a declarat un fost agent al serviciului special pentru Business Insider.

"Acest contra-lunetist a luat o deciie remarcabil de rapidă și în mod clar i-a salvat viața lui Trump. Oamenii noștri sunt cei mai buni din lume. Asta fac ei. Și la o secundă după ce puștiul ăsta (Thomas Matthew Crooks, n. red.) a tras, contra-lunetistul l-a împușcat", a spus Bill Pickle, fost agent special care a asigurat protecția vicepreședintelui Al Gore.

Citeşte informaţiile integral in articolul publicat de spotmedia.ro

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » De ce nu a tras mai repede lunetistul care i-a salvat viața lui Trump? Explicațiile unor foști agenți Secret Service