Antena Meniu Search
x

Declarație-șoc! „Depravarea femeilor atrage cutremurele”

Depravarea morală a femeilor și promiscuitatea crescută din rândul acestora, declanșează cutremure devastatoare

Depravarea morală a femeilor și promiscuitatea crescută din rândul acestora, declanșează cutremure devastatoare

Declarația aparține unui prestigios cleric iranian, Kazem Sedighi, care atrage atenția întregii omeniri cu privire la adoptarea unor reguli decente de viață, pentru a îndepărta, în acest mod, pedepsele divine care lovesc omenirea și se erijează în dezastre naturale precum secetă, cutremure, vulcani, taifunuri ori inundații de proporții.

"Multe femei nu se îmbracă cuviincios, duc tinerii bărbați în ispite, le corup castitatea și imprăștie adulterul în societate, ceea ce duce, încetul cu încetul, la cutremure. O autoritate divină mi-a spus că trebuie să avertizez oamenii pentru ca aceștia să se întorcă spre credință. Dacă în prezent un cutremur de pământ va lovi Teheranul, nimeni nu va putea îndepărta această calamitate decât Dumnezeu însuși, deci, să nu-l dezamăgim pe Dumnezeu", declara Kazem Sedighi în cadrul unei rugăciuni.

Femeile din Republica Islamică Iran sunt obligate, prin lege, să iasă în public acoperite din cap până în vârful picioarelor. Pe de altă parte, seismologi de prestigiu internațional au avertizat că există riscul producerii unui cutremur care va distruge majoritatea clădirilor din Teheran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Declarație-șoc! „Depravarea femeilor atrage cutremurele”