Antena Meniu Search
x

Depresia a făcut-o să ucidă! O femeie şi-a înjunghiat copiii şi soţul. Cei cinci au fost găsiţi într-o baltă de sânge

O femeie şi-a înjunghiat mortal patru copii şi soţul. Singurul supravieţuitor este al cincilea copil al acesteia, o fetiţă de numai nouă ani. 

O femeie şi-a înjunghiat mortal patru copii şi soţul. Singurul supravieţuitor este al cincilea copil al acesteia, o fetiţă de numai nouă ani. 

Joi dimineaţă, poliţia americană a fost chemată la casa unei femei din Georgia. Ajunse acolo, autorităţile au găsit o scenă cutremurătoare.

Femeia îşi ucisese patru dintre cei cinci copii şi pe soţul său. Cei cinci au fost găsiţi într-o baltă de sânge.

Pe acelaşi subiect

Isabela Martinez (10 ani ), Dacota Romero (7 ani), Dillan Romero (4 ani) şi Axel Romero(2 ani) au fost înjunghiaţi mortal de către mama lor.

Singura care a supravieţuit este o fetiţă de 9 ani, cel de-al cincilea copil al femeii.

Femeia a fost acuzată de crimă şi riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

Ea nu a putut spune care este motivul care a determinat-o să-şi omoare aproape toată familia, însă o vecină spune că ar fi suferit de depresie, scrie The Mirror.

Citeşte şi: MONSTRU cu chip de om! Un tânăr de 25 de ani a VIOLAT două copile de 10 ani, în Constanţa. Una dintre ele a făcut MĂRTURII CUTREMURĂTOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Depresia a făcut-o să ucidă! O femeie şi-a înjunghiat copiii şi soţul. Cei cinci au fost găsiţi într-o baltă de sânge