Antena Meniu Search
x

Video Cazul Andreei Rabciuc, campioana României la tir, ar putea fi elucidat după un an. De ce cred anchetatorii că scheletul găsit în parcul de lângă Roma e al ei

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei Andreei Rabciuc, una din campioanele României la tir, căreia i s-a pierdut urma anul trecut în Italia. Într-un canal din Roma a fost găsit un cadavru, iar anchetatorii cred că ar putea fi al româncei. Colierul găsit se potriveşte cu cel pe care îl purta tânăra dispărută. Autoritățile au cerut probe ADN. 

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 19:49

Vezi și

Scheletul a fost găsit într-un parc din cartierul Pigneto, aproape de centrul Romei, într-un canal de scurgere. La aproape 200 de kilometri distanţă de locul în care a fost văzută Andreea Rabciuc, tânăra româncă de 28 de ani, dispărută în primăvara anului trecut.

Cornelia Crîşmaru, reporter Observator în Italia: Rămăşiţele au ieşit la iveală când muncitorii care curăţau terenul din zonă, au răscolit pământul cu un excavator. Un obiect important descoperit este un colier, care ar putea elucida misterul. Lănţişorul este asemănător cu cel pe care îl purta Andreea când a dispărut. Medicii legişti cred că trupul ar fi fost îngropat acolo aproximativ acum un an de zile.

Principalul suspect în acest caz este iubitul fetei, un italian

În plus, cercetările arată că ar fi vorba de o femeie în jur de 30 de ani. Poliţiştii au făcut imedat legătura cu dispariţia româncei.

Pe acelaşi subiect

Andreea a fost vazută ultima dată pe 12 martie 2022. Era îmbrăcată cu geacă albă, o bluză gri cu un desen cu Tom şi Jerry şi pantaloni cu acelaşi imprimeu. A plecat de la o petrecere organizată într-o ruloră, în Monecarotto, după o ceartă cu iubitul ei. L-ar fi sunat pe tatăl său în Spania, dar nu i-ar fi răspuns. Apoi, i-a trimis un mesaj de adio partenerului ei.

Andreea Rabciuc, audio: Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele.

Principalul suspect în acest caz este iubitul fetei, un italian. Simone Gresti este oficial acuzat de sechestrare de persoane şi trafic de substanţe interzise. Bărbatul a negat de fiecare dată că i-ar fi făcut vreun rău Andreei. Este cercetat în libertate.

Simone Gresti, iubitul Andreei: Uneori mă simt bine, alteori simt disconfort. Dar îmi păstrez încrederea că totul se va încheia cu bine pentru Andreea, sunt sigur.

Andreea Rabciuc a fost campioană la tir, sport pe care îl practica de la 5 ani. După retragere, s-a mutat în Italia unde lucra în baruri şi fast food-uri. În peninsulă, vecinii aşteaptă în continuare să afle ce s-a întmplat cu ea.

Nu este pentru prima dată când anchetatorii vin cu o ipoteză legată de dispariţia Andreei

Mama Andreei locuieşte în Vatra Dornei. La un an de la dispariţia ei a postat un mesaj tulburător pe facebook. nu am pus tot, a pus cateva fraze cheie.

Mama Andreei:  "Iubirea mamei, unde eşti? Te caut de un an şi nu ştiu ce să fac. Ne-am promis că ne vom auzi a doua zi la telefon şi că ne vom revedea. Din păcate, sunt sigură că cineva te-a rănit. Încă sper ca într-o zi să te pot îmbrăţişa din nou."

Nu este pentru prima dată când anchetatorii vin cu o ipoteză legată de dispariţia Andreei. La o lună de când nu a mai fost văzută, un cadavru decapitat găsit într-o geantă în râul Po i-a condus pe o pistă greşită. Acum legiştii aşteaptă din nou rezultatele testelor ADN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cazul Andreei Rabciuc, campioana României la tir, ar putea fi elucidat după un an. De ce cred anchetatorii că scheletul găsit în parcul de lângă Roma e al ei