Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră: 10 cadavre abandonate într-un SUV, în faţa biroului unui guvernator din Mexic

Autorităţile din Mexic sunt în alertă după ce un SUV în care se aflau zece cadavre a fost abandonat în faţa biroului guvernatorului David Monreal. Maşina plină cu trupuri neînsufleţite, care prezentau urme de violenţă, a fost lăsată în piaţeta încă împodobită cu luminiţe de Crăciun, iar două persoane au fost arestate deja în legătură cu incidentul.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 09:46

- Profimedia

Descoperire macabră în faţa biroului unui guvernator din Mexic. O maşină SUV, în care erau stivuite nu mai puţin de zece cadavre, a fost abandonată în piaţeta din faţa instituţiei guvernamentale din Zacatecas, încă decorată festiv pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. 

10 cadavre, descoperite într-un SUV abandonat

Potrivit unei declaraţii oferite de guvernatorul David Monreal, toate cele zece trupuri neînsufleţite prezintă urme de violenţă, iar vânătăile arată că persoanele respective au avut parte de o moarte brutală. "Le-au lăsat aici (n.r. cadavrele), în faţa palatului", a precizat el, făcând referire la clădirea în care lucrează - un imobil istoric, vechi de sute de ani, din Plaza de Armas.

Agenţia de Securitate din Zacatecas a informat, printr-un comunicat de presă citat de Reuters, că maşina era un SUV Mazda, care nu ridica niciun fel de suspiciuni privit din exterior. Totuşi, vehicului a fost cercetat mai atent după ce un alt autoturism suspect a fost observat circulând în zonă. Înăuntru au găsit cele zece trupuri fără viaţă. Ulterior, două persoane au fost reţinute în cazul cu pricina. Potrivit autorităţilor, acestea sunt suspectate "în legătură cu incidentul".

Rivalitate stinsă cu băi de sânge, în Mexic

Zacatecas a devenit una dintre cele mai violente regiuni din Mexic, mai ales din cauza luptelor frecvente între clanuri rivale. În 2021, statul a înregistrat 1.050 de crime, cu 260 mai multe faţă de anul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Descoperire macabră: 10 cadavre abandonate într-un SUV, în faţa biroului unui guvernator din Mexic