Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DESCOPERIRE ULUITOARE în casa unei profesoare renumite! Oamenii legii au fost ŞOCAŢI de ce au putut găsi în urma percheziţiilor!

O descoperire şocantă a fost făcută în casa unei profesoare renumite, de către autorităţile locale din oraşul Oakwood, Georgia, potrivit DailyMail.

de Redactia Observator

la 20.03.2017 , 15:06

O descoperire şocantă a fost făcută în casa unei profesoare renumite, de către autorităţile locale din oraşul Oakwood, Georgia, potrivit DailyMail.

Poliţiştii au rămas muţi de uimire după ce au găsit în casa acesteia droguri în valoare de peste 6 milioane de dolari. Nimeni nu ar fi bănuit măcar cu ce ocupa profesoara de la Chestatee Middle School Academy.

În urma unei percheziţii efectuate la domiciliul dascălului, oamenii legii au găsit 61 de kilograme de cocaină, un kilogram de heroină şi au mai confiscat două arme semiautomate.

Articolul continuă după reclamă

În urma descoperirii care a şocat întreaga comunitate, profesoara, renumită în oraş a fost arestată, la fel şi prietena sa, Monica Pascual Brito, cu care femeia colabora. 

Cele două riscă acum o condamnare serioasă, fiind acuzate de posesie de droguri cu intenția de trafic, dar și de posesie ilegală de arme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » DESCOPERIRE ULUITOARE în casa unei profesoare renumite! Oamenii legii au fost ŞOCAŢI de ce au putut găsi în urma percheziţiilor!