Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O creatoare de modă din Rusia acuză un medic anestezist că a agresat-o imediat după o operație de mărire a bustului: "Nu puteam să țip"

O creatoare de modă din Rusia acuză un medic anestezist că a agresat-o sexual la doar câteva minute după o operație de mărire a bustului.

de Redactia Observator

la 31.08.2018 , 23:20

O creatoare de modă din Rusia acuză un medic anestezist că a agresat-o sexual la doar câteva minute după o operație de mărire a bustului.

Medicul Iury Cernikov, 59 de ani, riscă până la 6 ani de închisoare, fiind acuzat de viol și agresiune sexuală.

Victima acestuia, designerul Erika Bykova, susține că medicul a violat-o la scurt timp după ce a ieșit dintr-o operație de mărire a bustului.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Bărbatul a profitat că ea era sub anestezie și nu s-a putut împotrivi.

Tânăra de 35 de ani, mamă a unui copil, a povestit că a încercat să țipe și să se împotrivească, dar nu a putut din cauza medicamentelor.

“Tremuram foarte rău după operație și, la un moment dat, am auzit pe cineva că-mi spune că totul va fi bine. Era vocea anestezistului. A început să mă pipăie, iar apoi a făcut lucruri pe care un medic nu ar trebui să le facă. M-a violat, eram neputincioasă. Nu puteam să-mi țin ochii deschiși, am încercat să-l împing cu picioarele, dar nu am putut“, spune Erika Bykova.

În replică, medicul a recunoscut că a existat un contact sexual, dar susține că a fost consensual.

“În timpul actului, pacienta nu era neputincioasă. Putea să lupte și să-și exprime refuzul. Nu am forțat-o fizic sau psihic. Este un denunț fals. Bineînțeles că după ce s-a întâmplat, am fost speriat. Am recunoscut atunci în fața polițiștilor ce s-a întâmplat, dar am făcut-o pentru că mi-a fost frică de închisoare“, a declarat medicul rus.

Medicul anestezist urmează să fie judecat în Samara, în acest an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O creatoare de modă din Rusia acuză un medic anestezist că a agresat-o imediat după o operație de mărire a bustului: "Nu puteam să țip"