Antena Meniu Search
x

SPECIAL:Despre hoti si victimele lor

Astazi, breasla hotilor are mai multi membri ca oricand. Acestia vor fura orice, indiferent de valoare sau de riscuri. Pana si gainarii au ajuns sa-si faca planuri complexe, ca in filme

Vezi și

Bine ati venit in Rusia! Probabil va este familiara masina. Este un Logan ratacit prin Mama Rusie. La un moment dat, apare un individ. Sa-l urmarim in actiune.

Tot in Rusia, patru prieteni au pus la cale o sceneta demna de un premiu international. Inconjoara niste turisti si le flutura in fata niste pliante. In timp ce turistii refuza politicos si amuzati de insistenta rusilor, unul dintre tineri fura obiectivul aparatului foto. Abia acum urmeaza punctul culminant. Barbatul s-a prins ca a fost furat, dar hotii fac o diversiune de-ti vine sa-i aplauzi. Dupa care sa le pui catusele.

O alta tinta universala este telefonul. Daca e iPhone, cu atat mai bine. Priviti-l pe acest individ. Pare ca mai are un pic si adoarme pe usa, nu? Ei bine nu.

De obicei, acesti hoti sunt prinsi, arestati, eliberati si se intorc la furat. Putini sunt cei care sunt prinsi in fapt. Dar si cand sunt prinsi sunt luati cu fulgi cu tot. De exemplu, un norvegian si-a surprins hotul chiar cand incerca sa-i fure masina. Ghinionul hotului a fost ca norvegianul nu era singur. Avea si un excavator cu el.

Si daca tot am inceput cu un furt filmat cu o camera fixata in masina, sa incheiem in aceeasi nota. De data asta, tinta a fost chiar camera de filmat. Hotul a fost surprins in fapt de proprietar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » SPECIAL:Despre hoti si victimele lor