Antena Meniu Search
x

Detalii cutremurătoare despre românul din Italia care a vrut să-şi ucidă, din gelozie, soţia cu care are opt copii

Alexandru Zamfirache, un român de 60 de ani, este judecat în Italia, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţia cu care are nu mai puţin de opt copii.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 12:54

Românul din Italia se află în arest preventiv de la momentul în care a fost capturat de poliţiştii italieni
Românul din Italia şi-a înjunghiat de trei ori soţia în februarie anul trecut - Agrigento Notizie
  • Românul riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Zamfirache era stabilit de mai mulţi ani în Italia, alături de o parte din familia sa numeroasă, însă relaţia cu soţia lui a devenit tot mai conflictuală în ultima perioadă.

Conform Agrigento Notizie, şi pe fondul consumului excesiv de alcool, Zamfirache obişnuia să-şi bată constant soţia, bărbatul fiind din cale afară de gelos.

Sătulă de corecţiile încasate, soţia lui Zamfirache a decis să pună capăt relaţiei şi a intentat divorţ, după o căsnicie care a durat 27 de ani. Bărbatul nu a acceptat ideea şi a devenit şi mai violent. Iar în februarie anul trecut, Zamfirache, deşi se afla în compania fetiţei lor, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de trei ori.

Din fericire, Federica Marasa, una dintre vecinele românilor, a auzit strigătele de ajutor ale fetiţei cuplului Zamfirache şi a decis să intervină. A fost momentul în care Alexandru a fugit, iar Federica a chemat de urgenţă un echipaj medical.

Pe acelaşi subiect

Soţia şi una dintre fiicele românului, audiate la termenul din 5 iulie

Alexandru a fost reţinut la scurt timp de la producerea atacului, într-un moment în care se plimba pe străzile din Canicatti, oraşul în care stătea alături de familia sa. Poliţiştii au găsit asupra sa cuţitul pe care l-a utilizat şi susţin că, foarte probabil, românul şi-ar fi dus planul la bun sfârşit, dacă nu intervenea vecina celor doi. Soţia lui Alexandru Zamfirache a fost transportată de urgenţă la spital şi a fost salvată cu dificultate de medicii italieni, femeie pierzând mult sânge până să ajungă pe mâna doctorilor.

Luni, Federica Marasa a depus mărturie la tribunal, în dosarul în care Alexandru Zamfirache este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Aceasta a precizat că "am auzit strigătele de durere şi de disperare ale fetiţei. Eram cu fratele meu şi mi-am dat seama că se produce un atac. Am realizat că se întâmplă ceva serios. Auzeam cu greu cum bărbatul îşi spunea că trebuie să o omoare, trebuie să o omoare".

Procesul românului din Italia continuă, iar acesta riscă ani grei de închisoare. La termenul din 5 iulie ar urma să fie audiate soţia lui Zamfirache, dar şi fiica celor doi. Ar urma să fie unul dintre ultimele termene din proces înainte ca românul să-şi afle sentinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Detalii cutremurătoare despre românul din Italia care a vrut să-şi ucidă, din gelozie, soţia cu care are opt copii