Antena Meniu Search
x

Galerie foto Detaliul sfâșietor de la ceremonia de deschidere a Parlamentului, în UK. Regina Elisabeta a stat singură în Camera Lorzilor

Regina Elisabeta a II-a a participat la primul eveniment public major, după decesul prințului Philip. Monarhul a fost prezent la deschiderea sesiunii parlamentare, după alegerile desfăşurate săptămâna trecută în Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor. 

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 10:17

În cadrul evenimentului se organiza și o ceremonie fastuoasă, în care regina purta mantie regală și coroană. Însă, în acest an, din cauza pandemiei și pierderii prințului-consort, ceremonialul a fost simplu.

Regina a venit la Parliament, însoțită de prințul moștenitor Charles și de soția sa Camilla.

Monarhul a purtat o rochie de zi de culoarea lavandei, cu pălărie asortată, mănuşi albe, o geantă neagră şi pantofi de aceeaşi culoare, dar nu şi mască de protecţie.

De asemenea, tronul prințului Philip a fost scos din sala în care s-a întrunit Camera superioară a Parlamentului britanic, iar regina a stat singură. În mod obișnuit, regina Elisabeta a II-a și ducele de Edinburgh participau împreună la deschdierea sesiunii parlamentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Detaliul sfâșietor de la ceremonia de deschidere a Parlamentului, în UK. Regina Elisabeta a stat singură în Camera Lorzilor