Antena Meniu Search
x

Video Deţinuţi români, viaţă de lux în spatele gratiilor în Austria. Petrecerea de pomină care a devenit virală pe internet

Deţinuţii români din închisorile occidentale au devenit din nou vedete pe internet. Mai mulţi conaţionali aflaţi în spatele gratiilor într-un penitenciar din Austria au reuşit să inflameze presa locală, după ce s-au filmat dând o petrecere de pomină.

de Monica Palade

la 20.09.2021, 15:19

Deţinuţi români, viaţă de lux în spatele gratiilor în Austria. Petrecerea de pomină care a devenit virală pe internet

Într-un clip postat pe Youtube şi care durează 57 de minute, românii sunt văzuţi petrecând cu manele, băuturi alcoolice, mâncare din belşug şi prăjituri. Mai mult, marea majoritate a lor deţin telefoane mobile, lucru care este strict interzis.

Mai multe publicaţii austriece (Krone, Kurier, Heute, Tiroler, Die Presse, etc.) au semnalat viaţa de lux pe care o duc infractorii români în puşcăriile din ţara lor. Potrivit ziarulromanesc.at, Ministerul Justiției susţine că deținuții se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer, dar chiar şi aşa au fost încălcate multe reguli. După ce imaginile au devenit virale, puşcăriaşii au fost mutați într-un departament închis, conform declaraţiilor oficiale.

Viaţă de lux în spatele gratiilor

În plus, deținuții vor fi interogați despre video ca parte a unei infracțiuni. Consecințele posibile variază de la mustrare, restricții sau retragerea privilegiilor și a altor drepturi la amenzi sau arest la domiciliu (secțiunea 109 din Legea penitenciarelor). ”Nu a fost consumat alcool la acea petrecere”, a menționat ministerul, deși din video se observă cu totul alceva.

Pe acelaşi subiect

Recent un alt român, aflat într-o închisoare din Franţa, îşi încuraja conaţionalii să ajungă în spatele gratiilor pentru viaţa de lux de care vor avea parte. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Deţinuţi români, viaţă de lux în spatele gratiilor în Austria. Petrecerea de pomină care a devenit virală pe internet