Meniu LIVE
Search
x

Dezastru în centrul Budapestei după ce faţada unei clădiri s-a prăbuşit. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet

A fost panică în centrul Budapestei luni dimineaţă, 27 iunie. Faţada unei clădiri din centrul capitalei Ungariei s-a prăbuşit, informează dailynewshungary.com.

De Redactia Observator la 27.06.2022, 14:57

Potrivit presei maghiare, mai multe persoane au fost rănite, iar cinci maşini parcate în apropiere au fost complet distruse. Faţada a angrenat în cădere şi balcoanele de dedesubt. Au căzut, de asemenea, şi elemente din acoperişul clădirii. Conform autorităţilor, pompierii au căutat atent în maşinile avariate, dar nicio persoană nu se afla în aceste vehicule distruse. Operaţiunile desfăşurate de pompieri sunt în plină desfăşurare, astfel că întreaga zonă a fost închisă.

Şi poliţia maghiară s-a implicat în acest caz, demarând o anchetă pentru a stabili dacă firma care se ocupa de reamenajarea clădirii se face vinovată de producerea acestui incident. La locul evenimentului s-au deplasat şi şase ambulanţe folosite în caz de dezastre. Cinci persoane au solicitat intervenţia medicilor.

Unii martori au declarat autorităţilor că o posibilă cauză a incidentului ar putea fi reprezentată de faptul că în urmă cu câteva săptămâni un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul clădirii, informează hirado-hu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Dezastru în centrul Budapestei după ce faţada unei clădiri s-a prăbuşit. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet