Antena Meniu Search
x

Video Discursuri emoționante și artiști de top în ultima zi a Jubileului de Platină. Deși a lipsit, regina și-a salutat supușii cu ajutorul unei holograme

Queen, Alicia Keys şi Andrea Bocelli au oferit un concert grandios la Palatul Buckingham. Cu ajutorul tehnologiei, Regina, absentă din nou de la eveniment, a dat startul petrecerii. Astăzi, Regatul sărbătoreşte ultima zi a Jubileului de Platină cu petreceri în stradă şi concursuri de creaţie.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 06.06.2022, 00:57

Vezi și

"Petrecerea este pe cale să înceapă, Majestate!"

"Jubileu fericit, doamnă!"

Chiar dacă nu a fost prezentă, Regina Elisabeta a II-a a reuşit să capteze atenţia naţiunii printr-o apariţie inedită. Într-un montaj realizat pe calculator, suverana celebrată pentru 70 de ani de domnie a luat ceaiul cu ursuleţul Paddington, un personaj celebru din literatura pentru copii. A început apoi concertul, deschis pe ritmuri vibrante de muzică rock, de Queen şi Adam Lambert. 22.000 de oameni au cântat şi au aplaudat la unison pe ritmurile hiturilor celebre.

Rod Stewart a fost cel care a continuat concertul. "Sweet Caroline" a fost pe buzele tuturor spectatorilor, inclusiv pe cele ale membrilor familiei Regale. Prinţesa Charlotte şi Prinţul George au cântat fiecare strofă, odată cu părinţii lor.

Pe acelaşi subiect

Membrii familiei regale, din nou în centrul atenției

Seara a continuat cu interpretări magice ale lui Elton John, Andrea Bocelli, Alicia Keys sau Diana Ross. Regina a urmărit marele concert din faţa televizorului. La fi şi Ducele şi Ducesa de Sussex. Spre final, Prinţul William şi Prinţul Charles au luat cuvântul, pentru a aduce omagii suveranei.

Prinţul William: "Nicio bunică nu va fi mulţumită când se vorbeşte despre vârsta ei. Dar bunica mea este în viaţă de aproape un secol."

Prințul Charles: "Majestate, mamă...Ne gândim la tot ce ai făcut pentru a face din Commonwealth o forţă atât de importantă în serviciul binelui. Faci istorie în continuare!"

După petrecere, bucuria britanicilor s-a menţinut la cote maxime. "A fost absolut briliant! Atmosfera a fost extraordinară. Mi-a plăcut varietatea muzicii, toate proiecţiile asupra palatului, toată lumea, cu toţii erau foarte prietenoşi."

Astăzi este ultima zi dedicată Jubileului de Platină al Reginei. Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall au luat masa în sudul Londrei, în timp ce ducesa de Cambridge a pregătit prăjituri, alături de copii, pentru o petrecere stradală din Cardiff. Festivităţile se încheie cu o paradă uriaşă, pe străzile Londrei, cu petreceri în aer liber şi care alegorice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Discursuri emoționante și artiști de top în ultima zi a Jubileului de Platină. Deși a lipsit, regina și-a salutat supușii cu ajutorul unei holograme