Antena Meniu Search
x

Video Jubileu de Platină aparte. Frații William şi Harry s-au evitat constant, iar Regina a fost absentă

Regina Elisabeta a lipsit din nou la evenimentele care marchează Jubileul. Însă la slujba de Ziua Recunoştinţei au fost ceilalţi membri ai familiei regale. William şi Harry s-au evitat pe tot parcursul zilei, atât la slujbă, cât şi la prânzul oficial.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 05.06.2022, 11:29

Vezi și

Slujba de Ziua Recunoştinţei, în onoarea Reginei Elisabeta a II-a nu pare să-i fi ajutat pe prinţii William şi Harry să reia legătura. Cei doi au evitat contactul vizual încă de la începutul slujbei. În Catedrala Sf. Paul din Londra, nici măcar nu s-au intersectat, din cauza distanţei dintre locuri. Prinţul Harry, alături de Megan, ducesa de Sussex, au stat pe al doilea rând din dreapta, în timp ce Kate şi prinţul William au stat în partea opusă, pe primul rând. Ultima dată când cei doi au fost văzuţi împreună a fost la jumătatea anului 2021, când au dezvelit o statuie în memoria mamei lor, Prinţesa Diana.

La ieşirea din Catedrală, ducele şi ducesa de Sussex au fost atât aplaudaţi, cât şi huiduiţi de mulţime. Britanicii au avut, însă, numai cuvinte de laudă pentru Ducele şi Ducesa de Cambridge.

"Întotdeauna ne place să îi vedem pe Kate şi William, pentru că sunt minunaţi, iar Kate este întotdeauna frumos îmbrăcată. A arătat uimitor în galben"

O nouă zi de festivități în cinstea reginei

Pe acelaşi subiect

După slujbă, Meghan şi Harry s-au întors la Castelul Windsor, în timp ce restul familiei regale, alături de invitaţi, au participat la recepţia de la Guildhall. În aceleaşi ţinute elegante de la începutul zilei, familia regală şi oaspeţii de seamă s-au bucurat de un prânz special: piept de raţă afumat cu struguri, somon afumat sau vită Hereford. La desert, vedetele au fost îngheţata de vanilie şi căpşunile în ciocolată.

Astăzi, sărbătoarea continuă, dar, din nou, în lipsa Reginei. Problemele de sănătate o ţin pe suverană departe de Derby-ul de la Epsom Downs, unul dintre evenimentele ei preferate. Însă, chiar şi aşa, Casa Regală a făcut publice imagini cu monarhul, în timp ce hrănea caii din Sandringham, cu doar câteva zile în urmă.

Un incident a perturbat evenimentele din centrul Londrei. Piaţa Trafalgar a fost evacuată pentru puţin timp din cauza unui pachet suspect. Alarma nu s-a confirmat, însă.

Ziua se va încheia cu Petrecerea de Platină de la Palat, unde vor cânta live artişti precum Elton John, Rod Stewart, Adam Lambert, Alicia Keys sau Diana Ross. Ducii de Sussex au şi eu un motiv de sărbătoare: micuţa Lilibet a împlinit astăzi un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Jubileu de Platină aparte. Frații William şi Harry s-au evitat constant, iar Regina a fost absentă