Antena Meniu Search
x

Doi copii au vrut să jefuiască o bancă din Tel Aviv

Doi minori au pus pe jar poliţia din Tel Aviv, după ce au încercat să jefuiască o bancă. Copiii de 12 şi 13 ani şi-au pus cagule pe faţă şi înarmaţi cu pistoale de jucărie au intrat în bancă

Vezi și

Doi minori au pus pe jar poliţia din Tel Aviv, după ce au încercat să jefuiască o bancă. Copiii de 12 şi 13 ani şi-au pus cagule pe faţă şi înarmaţi cu pistoale de jucărie au intrat în bancă.

Doi copii se opresc în faţa unei bănci din Tel Aviv. Până aici nimic ieşit din comun. Însă după câteva clipe băieţii de 12 şi 13 ani scot două pistoale şi intră în incinta instituţiei. Scopu lor: să jefuiască banca! Iar mişcările lor au fost înregistrate de camerele video de supraveghere! Micii tâlhari nu şi-au dus planul la bun sfârşit pentru că s-au speriat şi au fugit. Au fost prinşi însă de poliţişti care au descoperit că armele lor erau de fapt pistoale de jucărie. Însă felul în care au fost trataţi după arestare, nu le-a convenit părinţilor lor care au angajat un avocat.

Vorbim de copii de 12 şi 13 ani care au fost arestaţi aseară la ora 11 seara, ora locală. Au fost interogaţi şi au dormit pe scaune în sediul poliţiei! Drepturile lor au fost astfel încălcate.

Fiind vorba despre minori, avocatul familiilor spune că cei doi băieţi au fost trataţi ca nişte criminali deşi copiii nu şi-au dat seama de gravitatea faptelor, ei doar imitând scene văzute la televizor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi copii au vrut să jefuiască o bancă din Tel Aviv