Antena Meniu Search
x

Doi doljeni, soţ şi soţie, au murit intoxicaţi cu spray anti-insecte. Ar fi pulverizat substanţa în dormitor, apoi au adormit

Caz şocant la unitatea de primiri urgenţe a unui spital din Craiova. Doi soţi, în vârstă de 63 şi 57 de ani, au murit la scurt timp după ce au fost internaţi. Ar fi inhalat substanţe toxice dintr-un spray de ţânţari, cu care au pulverizat în locuinţă. 

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 13:42

Vezi și

Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi, marți după-amiază, de către un spital din Craiova, că la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane, un bărbat de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani, ambele din comuna Sopot, cu diagnosticul intoxicaţie.

Verificările au scos la iveală că, luni seara, cei doi ar fi pulverizat în dormitor un spray împotriva insectelor. Peste noapte, ei s-au simțit rău, iar marți dimineaţa starea li s-a agravat. Astfel, fiica lor a cerut sprijinul ambulanţei.

Marți seara, cei doi au murit. „Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Doi doljeni, soţ şi soţie, au murit intoxicaţi cu spray anti-insecte. Ar fi pulverizat substanţa în dormitor, apoi au adormit