Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi morţi şi 14 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul într-un bar din Oslo

Tragedie în urma unui atac armat în capitala Norvegiei. Două persoane au fost ucise şi 14 au fost rănite, în urma unor împuşcături. Focul a fost deschis în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul capitalei Oslo, informează AFP şi Reuters, citând poliţia norvegiană.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.06.2022, 07:30

"A fost confirmată moartea a două persoane în urma împuşcăturilor. Sunt mai mulţi răniţi grav". Un suspect a fost arestat şi au fost recuperate două arme, a declarat poliţia, scrie Agerpres.

Panică în capitala Norvegiei

Împuşcăturile s-au produs în jurul orei locale 01:00 (00:00 ora României) în trei locuri apropiate din centrul capitalei norvegiene: clubul gay London Pub, clubul de jazz Herr Nilsen şi un punct de vânzare pentru mâncare la pachet. Nu a fost imediat clar care a fost motivul atacului.

"În total, 14 persoane primesc îngrijiri din partea personalului sanitar. Trei persoane sunt grav rănite", a declarat şeful operaţiunilor poliţiei, Tore Barstad, citat de postul de radio NRK. "Totul indică acum că a fost o singură persoană care a comis această faptă", a spus el.

Pe acelaşi subiect

"Am văzut un om venind cu o geantă, a luat o armă şi a început să tragă", a declarat Olav Roenneberg, jurnalist NRK, care se afla la faţa locului în momentul în care au avut loc împuşcăturile.

Spitalul din Ullevaal a primit şase răniţi a căror stare nu este cunoscută, a anunţat un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar din Oslo la postul TV2.

Elicopterele au survolat centrul capitalei în timp ce sirenele ambulanţelor şi ale maşinilor de poliţie s-au auzit în întreg oraşul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi morţi şi 14 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul într-un bar din Oslo