Antena Meniu Search
x

Un bărbat a împuşcat mortal două femei, în parcarea unei biserici din Iowa. Înainte să fie prins, atacatorul s-a sinucis

Un bărbat a împuşcat şi ucis, joi, două femei în parcarea unei biserici din statul Iowa şi apoi a îndreptat arma spre el însuşi, a anunţat Poliţia, adăugând încă trei morţi la bilanţul unei serii de împuşcături recente care au zguduit Statele Unite, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 08:40

Un bărbat a împuşcat mortal două femei, în parcarea unei biserici din Iowa - Profimedia

Împuşcăturile din Iowa au avut loc la scurt timp după ce preşedintele Joe Biden a ţinut un discurs important despre violenţa armată, în urma împuşcăturilor în masă din Buffalo, New York, Uvalde, Texas, şi Tulsa, Oklahoma, din ultimele săptămâni.

Autorităţile au găsit victimele decedate când au ajuns la faţa locului

Atacul din Iowa au avut loc în faţa Cornerstone Church, o biserică creştină fundamentalistă situată la est de oraşul Ames, în timp ce în interior se desfăşura o slujbă, a declarat Nicholas Lennie, adjunctul şef al Biroului şerifului din Story County. Când au ajuns la faţa locului, adjuncţii i-au găsit pe toţi trei morţi, a declarat Lennie, adăugând că nu a putut oferi identităţi şi nici nu a dezvăluit care ar fi putut fi relaţia dintre ei. 

"Se pare că este vorba de un incident izolat, cu un singur foc de armă", a spus Lennie. 

Pe acelaşi subiect

Cu câteva momente înainte, Biden a îndemnat Congresul să interzică armele de asalt, să extindă verificările de cazier şi să implementeze alte măsuri de control al armelor pentru a stopa împuşcăturile în masă, relatează news.ro

"Ajunge, ajunge!", a spus preşedintele Joe Biden. 

Statele Unite au fost zguduite în ultimele săptămâni în urma tragediilor. 10 rezidenţi de culoare în nordul statului New York, 19 copii şi doi profesori în Texas, precum şi doi medici, o recepţioneră şi un pacient în Oklahoma şi-au pierdut viaţa în diferite atacuri armate. 

În Racine, Wisconsin, joi, mai multe focuri de armă au fost trase în mulţimea de persoane care asistau la o înmormântare, rănind două persoane, a declarat reporterilor sergentul de poliţie din Racine Kristi Wilcox. Una dintre victime a fost tratată la un spital local şi a fost externată, iar cealaltă a fost transportată cu avionul la un spital din Milwaukee, suferind, se pare, răni mai grave, a precizat Wilcox. Niciun suspect nu a fost reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a împuşcat mortal două femei, în parcarea unei biserici din Iowa. Înainte să fie prins, atacatorul s-a sinucis