Antena Meniu Search
x

"A murit în brațele mele". Un adolescent de 17 ani şi-a dat ultima suflare în braţele fratelui. Un necunoscut a venit şi l-a împuşcat în faţa casei din Texas

Un adolescent de 17 ani din Texas a murit în faţa casei sale, după o împuşcătură fatală provocată de un necunoscut. Fratele victimei, în mâinile căruia tânărul şi-a dat ultima suflare a povestit despre momentul tragic în care acesta a murit.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.06.2022, 12:43

Un adolescent de 17 ani şi-a dat ultima suflare în braţele fratelui
Un adolescent de 17 ani şi-a dat ultima suflare în braţele fratelui - Shutterstock - foto ilustrativ

Tragedia a vut loc chiar în faţa apartamentului din Texas în care aceştia locuiau. Fratele victimei a descris ultimele momente din viaţa tânărului care a murit fulgerător.

El a detaliat cum fratele lui a murit în braţele sale şi a precizat că poliţiştii îl caută în continuare pe bărbatul care a deschis focul, notează The Sun.

"Trebuie să mă trezesc în fiecare zi şi să mă aşez pe scări, ştiind că fratele meu a murit peste drum. L-am ţinut în braţe în timp ce murea. A murit în braţele mele", a povestit el.

Adolescentul de 17 ani a fost împuşcat în timp ce o altă persoană a fost rănită după ce au fost trase focuri de armă într-un complex rezidenţial din Sherman, Texas.

Pe acelaşi subiect

A murit în braţele fratelui său

"Am auzit împuşcături, apoi l-am văzut pe fratele meu împuşcat de două ori în piept, chiar acolo lângă o maşină. A încercat să alerge spre o altă maşină şi a fost împuşcat în picior. Am auzit ultimele lui cuvinte. Am continuat să îi spun că va fi bine şi atunci mi-a spus -Te iubesc-, apoi şi-a dat ochii peste cap", a mai povestit fratele băiatului decedat.

Poliţiştii nu au putut stabili până în acest moment cine şi de ce a deschis focul. O anchetă este însă în desfăşurare pentru  putea stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "A murit în brațele mele". Un adolescent de 17 ani şi-a dat ultima suflare în braţele fratelui. Un necunoscut a venit şi l-a împuşcat în faţa casei din Texas