Antena Meniu Search
x

Video Doi morți și alți șase răniți, în urma unui atac, în Las Vegas. Victimele, înjunghiate de un individ înarmat cu un cuţit de bucătărie

Două persoane au murit, iar alte şase au fost rănite şi au ajuns într-un spital din Las Vegas, după ce au fost înjunghiate de un individ înarmat cu un cuţit de bucătărie. Trei dintre răniţi sunt în stare critică. 

de Redactia Observator

la 07.10.2022, 07:42

Vezi și

 Atacul s-a produs foarte repede, în plină zi, pe principalul bulevard al oraşului, iar agresorul a fost reţinut de agenţii de pază ai unui cazinou până la sosirea poliţiei. Printre victime se află atât turişti, cât şi dansatoare care, ca de obicei, se aflau la dispoziţia vizitatorilor care doreau să se pozeze cu ele.

Bărbatul a spus că este bucătar şi vrea să se pozeze, cu cuţitul în mână

Poliţiştii nu au dat detalii despre agresor şi nu au aflat deocamdată motivul sângerosului atac, calificat drept "un act nebunesc". Potrivit unui martor, bărbatul a spus, la început, că este bucătar şi vrea să se pozeze, cu cuţitul în mână, lângă o dansatoare, pe care, imediat, a înjunghiat-o. 

Atacurile cu armă albă sunt relativ rare în Statele Unite, unde uciderile în masă comise cu arme de foc sunt foarte frecvente. În urmă cu cinci ani, în Las Vegas a avut loc unul din cele mai grave atacuri în masă din istoria recentă a Statelor Unite. În octombrie 2017, 58 de persoane au murit şi alte sute au fost rănite după ce Stephen Paddock, un bărbat de 60 de ani, a tras peste 1.000 de gloanţe de la etajul 32 al Cazinoului Mandalay Bay în mulţimea care asista la un concert de muzică country în aer liber. Atacatorul s-a sinucis în timpul asaltului poliţiştilor, relatează Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Doi morți și alți șase răniți, în urma unui atac, în Las Vegas. Victimele, înjunghiate de un individ înarmat cu un cuţit de bucătărie