Antena Meniu Search
x

Doi români care au făcut peste 100.000 de dolari din fraudă cu carduri bancare, în Statele Unite ale Americii, condamnaţi la închisoare

Ciprian Simion şi Gabriel Ţigmarău, doi români stabiliţi în Statele Unite ale Americii, au făcut peste 100.000 de dolari din fraudă cu carduri bancare, dar acum au fost condamnaţi la închisoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.03.2021, 10:48

Cei doi români au "impresionat" autorităţile americane cu modul profesionist de a lucra
Ciprian (stânga) şi Gabriel au fost prinşi în aprilie 2019, în Statele Unite ale Americii - KTVU - FOX 12 via Tri-City Herald
  • Cei doi români au "impresionat" autorităţile din Statele Unite ale Americii cu modul profesionist în care au acţionat până când au fost prinşi.

Cei doi români au acţionat în special în zona oraşelor Kennewick, Richland şi Pasco, înainte de a fi prinşi în Oregon. Conform Tri-City Herald, autorităţile locale au solicitat ajutorul agenţilor federali pentru a reuşi, în cele din urmă, să-i prindă pe cei doi români.

Ciprian, de 35 de ani, şi Gabriel, de 51 de ani, au reuşit în timp record să ajungă de la 25 la peste 200 de persoane prejudiciate înainte ca agenţii federali să stabilească, de fapt, că cei doi români au prejudiciat cel puţin 354 de persoane.

Considerat un adevărat expert în fraudă cu carduri bancare, Ciprian a fost condamnat la patru ani de închisoare, cu executare, urmând ca, după eliberare, să rămână într-o perioadă de supraveghere de cinci ani. Mai mult, Ciprian mai este implicat într-un dosar asemănător, fiind bănuit că a comis astfel de infracţiuni şi în statul New York.

Românii condamnaţi la închisoare în Statele Unite ale Americii au fost prinşi în aprilie 2019

Gabriel a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare, urmând ca şi el să rămână, după eliberare, sub supraveghere pentru o perioadă de cinci ani. 

Procurorii din Portland şi reprezentanţii Homeland Security susţin că modul extrem de profesionist în care cei doi români din Statele Unite ale Americii au acţionat înainte de a fi prinşi, în aprilie 2019, nu exclude posibilitatea ca ei să fi comis şi alte lovituri în afară de cele pentru care au fost judecaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi români care au făcut peste 100.000 de dolari din fraudă cu carduri bancare, în Statele Unite ale Americii, condamnaţi la închisoare