Antena Meniu Search
x

Doi români și un moldovean au făcut prăpăd în casa unui italian, după ce au aflat că a câștigat 5 milioane € la loto. L-au încuiat în baie și i-au furat averea

Doi români și un moldovean, condamnați la închisoare în Italia, după ce au jefuit un tânăr antreprenor italian care câștigase 5 milioane de euro la loterie. Cei trei l-au agresat pe tânăr, dar și pe iubita lui, apoi i-au încuiat în baie și au furat tot ce au găsit de valoare în locuința lui.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 16:32

Doi români și un moldovean au făcut prăpăd în casa unui italian, după ce au aflat că a câștigat 5 milioane € la loto. L-au încuiat în baie și i-au furat averea
Doi români și un moldovean au făcut prăpăd în casa unui italian, după ce au aflat că a câștigat 5 milioane € la loto. L-au încuiat în baie și i-au furat averea - Shutterstock (poză ilustrativă)

Victima, un tânăr antreprenor de 33 de ani, din Nichelino, a câștigat 5 milioane de euro la loterie. Un an mai târziu, cei patru hoți au crezut că vor găsi în casa lui o pradă uriașă în vila bărbatului. Hoții au fugit cu 40.000 de euro și opt  kilograme de lingouri de aur în valoare de 530.000 de euro, potrivit Corriere Torino.

„A fost un moment când am blestemat acea victorie. Acum casa mea este un buncăr, dar când obții un astfel de câștig trăiești într-o stare de euforie perpetuă și faci greșeli pe care nu le-aș mai face astăzi”, spune victima.

Deși hoții au ajuns pe mâna polițiștilor, lingourile de aur nu au fost găsite niciodată. Unul dintre hoți a fost arestat în aceeași seară cu jaful, în timp ce încerca să fugă din casa victimei. Ceilalți trei hoți, o femeie și un bărbat de naționalitate română și un moldovean, au fost urmăriți luni mai târziu.

Acum, cei trei tâlhari și-au aflat sentințele. Unul din bărbați a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, iar pentru al doilea pedeapsa este mai mare, de 8 ani și 6 luni, pentru că include și o sentință anterioară. Românca a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi români și un moldovean au făcut prăpăd în casa unui italian, după ce au aflat că a câștigat 5 milioane € la loto. L-au încuiat în baie și i-au furat averea