Antena Meniu Search
x

Doi tineri căsătoriți s-au îndrăgostit, amândoi, de domnișoara de onoare!

Doi miri din Statele Unite au demonstrat că iubirea nu are limite, după ce s-au îndrăgostit, amândoi, la propria nuntă, de o domnișoară de onoare.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 15:46

Doi miri din Statele Unite au demonstrat că iubirea nu are limite, după ce s-au îndrăgostit, amândoi, la propria nuntă, de o domnișoară de onoare.

Povestea lui Karalyn Henry, 22 de ani, și a soțului este una pe cât de simplă, pe atât de complicată. Cei doi, care se cunoașteau din copilărie, au decis să-și ducă relația la un alt nivel și să se căsătorească.

Doar că nu s-au oprit aici. În timpul nunții, cei doi s-au îndrăgostit lulea de o domnișoară de onoare. Ce a urmat i-a făcut celebri. 

 Karalyn și iubitul ei, Justin

Într-un interviu acordat Daily Star Online, Karalyn a recunoscut că a avut sentimente pentru femei încă de când avea 17 ani.

"Am crescut ca o creștină, iar a fi gay nu era ceva despre care puteam vorbi cu lejeritate în familia mea (deși ei cred altceva acum). Pe măsură ce am crescut am început să mă îndrăgostesc de fete, dar și de băieți. Am tot evitat, nu voiam să admit că asta se întâmplă", a mărturisit tânăra. 

"Mintea mea a luat-o razna"

După ani întregi în care și-a suprimat orientarea sexuală, femeia din Ohio, Statele Unite, a decis să-i împărtășească sentimentele iubitului ei, Justin. 

"A fost nonșalant și mi-a zis <<poți să te vezi cu cine vrei>>. Mintea mea a luat-o razna. Nici nu credeam că asta e o posibilitate, să fiu sinceră. Am încercat o dată și a mers foarte bine. Nu cred că mă mai pot întoarce la a fi monogamă, poligamia funcționează foarte bine pentru noi", a mai spus ea.

Cei doi miri și iubita lor

Pe măsură de Karalyn a început să experimenteze, o femeie din mediul online i-a căzut cu tronc. S-a îndrăgostit de fată din Irlanda de Nord, Lana, însă a avut de așteptat luni întregi până să o cunoască. 

În momentul în care s-au văzut față în față, era fix ziua nunții ei. "A zburat pentru nunta noastră ca domnișoară de onoare și a fost minunat. Pentru prima oară ne-am văzut în viața reală... A fost perfect în orice sens al cuvântului, cea mai bună zi din viața mea", a mărturisit Karalyn. 

Miri îndrăgostiți de domnișoara de onoare

"Îmi amintesc că eram puțin amețiți, ne țineam de mână, râdeam și dansam. Am prețuit fiecare moment, deși m-am întristat atunci când s-a terminat, nu voi uita niciodată", a mai spus ea. 

Însă destinul avea un alt plan. Deși inițial au continuat viața în doi, proapeții însurăței și-au dat seama că aveau sentimente pentru domnișoara de onoare. 

"Facem cu schimbul în mijlocul patului"

"Când Lana a venit la nunta noastră, s-au îndrăgostit unul de altul și au început o relație", a povestit Karalyn. 

Așa a început aventura lor, în trei. Cu toate că Lana s-a întors în Irlanda de Nord, cei trei locuiesc împreună atunci când ea vine în vizită. 

Cei trei sunt numai un zâmbet

"Facem cu schimbul în mijlocul patului, cea mai bună zonă într-o relație poligamă. Să-mi văd ambii parteneri împreună, ținându-se de mână, jucându-se, e adorabil, și sunt fericită să-i văd fericiți", a mai spus ea. 

Cu toate acestea, femeia se confruntă în continuare cu prejudecățile. "Chiar dacă le explic oamenilor că este de comun acord, ei tot cred că e înșelat", a mai spus ea. 

Karalyn speră ca povestea ei va deschide ochii celor care sunt neîncrezători în poligamie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doi tineri căsătoriți s-au îndrăgostit, amândoi, de domnișoara de onoare!