Antena Meniu Search
x

Doi tineri şi-au uitat nou-născutul într-un taxi. Tocmai ce-l luaseră pe micuţ de la maternitate

Doi tineri au avut parte de sperietura vieţii lor, după ce şi-au bebeluşul în taxiul care-i ducea acasă de la spitalul unde se născuse micuţul. 

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 09:01

Tatăl bebeluşului a realizat că lipseşte cineva abia după ce taximetristul a demarat
Doi tineri şi-au uitat nou-născutul într-un taxi. Tocmai ce-l luaseră pe micuţ de la maternitate - Profimedia

Doi tineri au avut parte de sperietura vieţii lor, după ce şi-au bebeluşul în taxiul care-i ducea acasă de la spitalul unde se născuse micuţul. 

S-a întâmplat în Hamburg, acolo unde cuplul şi-a luat nou-născutul de la spital şi pe frăţiorul de 1 an şi au plecat cu taxiul spre casă.

Doar că la destinaţie, cei doi au achitat cursa, şi-au luat copilul mai mare din maşină, dar au uitat de cel mic abia venit pe lume.

Tatăl bebeluşului a realizat că lipseşte cineva abia după ce taximetristul a demarat. Disperat, bărbatul a alergat după maşină, dar nu a reuşi s-o oprească.

Părinții au sunat disperați la serviciul german de taxi, dar nu au reușit să localizeze șoferul. Omul nu a realizat că în maşină se afla bebeluşul, aşa că oprit vehiculul într-o parcare subterană în pauza de prânz, potrivit The Associated Press . 

Abia după ce a luat un alt client de la aeroport, a ieşit la iveală grozăvia, noul pasager descoperind că un bebeluş dormea în mașină.

După ce şoferul a sunat la poliţie, copilul a ajuns în braţele părinților lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi tineri şi-au uitat nou-născutul într-un taxi. Tocmai ce-l luaseră pe micuţ de la maternitate