Antena Meniu Search
x

O fetiţă de opt ani şi un bărbat au fost ucişi de un avion, în timp ce făceau plajă, miercuri după-amiază

Accident teribil miercuri după-amiază pe o plajă din apropierea capitalei portugheze, Lisabona. Doi turişti care se bronzau au fos tucişi de un avion. Aparatul de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă, direct pritnre turişti.

Accident teribil miercuri după-amiază pe o plajă din apropierea capitalei portugheze, Lisabona. O fetiţă de opt ani şi un bărbat care se bronzau au fos tucişi de un avion. Aparatul de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă, direct pritnre turişti.

Martori prezenţi la faţa locului susţin că avionul a survolat plaja, apoi a început să zbore foarte jos, a lovit mai întâi un bărbat, apoi fetiţa, ulterior aterizând la marginea apei. Poliţia l-a arestat pe pilot fără să ofere alte detalii.

Potrivit Associated Press, care citează declaraţii ale unor martori oculari pentru posturi de telviziune locală, fata ucisă era împreună cu părinţii, care nu au fost atinşi.

Potrivit AP, bărbatul ucis este în vârstă de 50 de ani, iar fata de opt ani.

Într-o înregistrare video la faţa locului, filmată de posturi locale, apare un avion de agrement de mici dimensiuni ”parcat” pe nisip, aparent intact şi înconjurat de oameni de pe plajă şi lucrători din cadrul serviciilor de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de opt ani şi un bărbat au fost ucişi de un avion, în timp ce făceau plajă, miercuri după-amiază