Antena Meniu Search
x

Doliu în Italia, după moartea româncei spulberată de un şofer în vârstă de 80 de ani

Comunitatea din Montalbano, Italia, este în doliu după accidentul mortal în care şi-a pierdut viaţa o tânără mamă româncă, lovită pe trotuar de un şofer în vârstă de 80 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.10.2019, 15:36

- foto riminitoday.it

Comunitatea din Montalbano, Italia, este în doliu după accidentul mortal în care şi-a pierdut viaţa o tânără mamă româncă, lovită pe trotuar de un şofer în vârstă de 80 de ani.

Carmen îşi ducea fiul de 6 ani să se joace la un prieten, moment în care un bătrân a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, lovind-o mortal pe româncă. Băieţelul de 6 ani a scăpat ca prin minune, nevătămat. 

Doliu după moartea unei românce, la Montalbano

Drama a înfuriat comunitatea din Montalbano, unde tânăra de 38 de ani locuia împreună cu familia ei și devenise deja parte importantă a comunităţii. Proprietarii restaurantului Amati, în faţa căruia s-a produs accidentul, s-au declarat sfâșiați de tragedie şi chinuiți de durere, pentru că au cunoscut-o foarte bine pe Carmen și chiar o așteptau în acea după-amiază. Potrivit acestora, românca își ducea fiul să se joace chiar cu nepotul lor, în momentul în care a fost lovită de maşină.

Pe acelaşi subiect

Un accident mortal a avut loc în Santarcangelo, districtul Montalbano, pe via Sogliano, unde o femeie de 37 de ani, de naționalitate română, Carmen Manuela Porcos, a fost spulberată de un suv Nissan, informează newsrimini.it.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra mămică era cu fiul ei de 6 ani de mână şi mergeau amândoi pe marginea drumului, când din motive încă neelucidate, a fost lovită în plin de suv-ul Nissan condus de un bătrân în vârstă de 80 de ani, care a mai lovit încă 4 maşini parcate, înainte să oprească.

Românca a murit pe loc, sub ochii fiului său, care a scăpat ca prin minune nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Doliu în Italia, după moartea româncei spulberată de un şofer în vârstă de 80 de ani