Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă pe trotuar, cu copilul de mână, de un şofer în vârstă de 80 de ani, în Italia (Video)

Nimic nu anunţa tragedia din Italia,  în care o tânără mamă româncă a fost lovită mortal pe trotuar, de un şofer italian în vârstă de 80 de ani, în timp ce mergea pe stradă, ţinându-şi de mână fiul de şase ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.10.2019, 13:09

- Pubblisole / Youtube

Nimic nu anunţa tragedia din Italia, în care o tânără mamă româncă a fost lovită mortal pe trotuar, de un şofer italian în vârstă de 80 de ani, în timp ce mergea pe stradă, ţinându-şi de mână fiul de şase ani.

Dintr-un motiv încă neelucidat, bătrânul de 80 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde a spulberat-o pe româncă de lângă copilul ei şi apoi a mai lovit încă 4 maşini parcate. Băieţelul a scăpat ca prin minune, fără vreo zgârietură, însă acum este orfan de mamă.

O româncă a murit în Italia, lovită pe trotuar de un şofer în vârstă de 80 de ani

Un accident mortal a avut loc în Santarcangelo, districtul Montalbano, pe via Sogliano, unde o femeie de 37 de ani, de naționalitate română, Carmen Manuela Porcos, a fost spulberată de un suv Nissan, informează newsrimini.it.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra mămică era cu fiul ei de 6 ani de mână şi mergeau amândoi pe marginea drumului, când din motive încă neelucidate, a fost lovită în plin de suv-ul Nissan condus de un bătrân în vârstă de 80 de ani, care a mai lovit încă 4 maşini parcate, înainte să oprească.

Românca a murit pe loc, sub ochii fiului său, care a scăpat ca prin minune nevătămat. Copilul a rămas plângând, lângă corpul neînsufleţit al mamei sale, învelit cu un cearşaf alb de echipajul medical sosit de urgenţă la faţa locului.

Şoferul de 80 de ani este cercetat pentru omor din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Româncă ucisă pe trotuar, cu copilul de mână, de un şofer în vârstă de 80 de ani, în Italia (Video)