Antena Meniu Search
x

Donald Trump s-a războit în direct cu un reporter CNN: "Eşti un om necioplit, îngrozitor!"

Conferinţa de presă post-alegeri a lui Donald Trump s-a transformat într-un război cu mass-media! Mai mulţi jurnalişti au reuşit să îi strice buna dispoziţie preşedintelui cu întrebările lor, iar consecinţele nu au întârziat să apară.

Vezi și

Conferinţa de presă post-alegeri a lui Donald Trump s-a transformat într-un război cu mass-media! Mai mulţi jurnalişti au reuşit să îi strice buna dispoziţie preşedintelui cu întrebările lor, iar consecinţele nu au întârziat să apară. Un reporter de culoare a fost numit rasist pentru că a îndrăznit să îl înfrunte pe Trump, iar un altul, de la CNN, a rămas fără acreditare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bombardat cu întrebări indiscrete, Donald Trump a trecut rapid de la extazul victoriei în Senat la agonie. Exact un minut a rezistat confruntării cu Jim Acosta înainte ca, vizibil iritat, să ceară evacuarea bărbatului.

Câteva ore mai târziu, biroul de presă al Casei Albe i-a retras reporterului CNN şi permisul de acces. Subiectul care l-a iritat atât de tare pe preşedinte a fost caravana de imigranţi care se îndreaptă spre frontiera dintre Mexic şi Statele Unite, şi care i-a adus, practic, victoria în alegerile legislative.

Preşedintele i-a avertizat pe democraţi că va răspunde dur unor eventuale anchete asupra activităţii lui şi a cabinetului. Nici membrii propriului partid nu au scăpat.

Procurorul general a demisionat la solicitarea Casei Albe. Neînţelegerile dintre cei doi datează de mai bine de un an, după ce Jeff Sessions s-a recuzat din ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Donald Trump s-a războit în direct cu un reporter CNN: "Eşti un om necioplit, îngrozitor!"