Antena Meniu Search
x

Donald Trump s-a purtat ca un star rock la forumul economic de la Davos

Cei mai bogaţi rivali ai lumii s-au duelat în cea mai exclusivistă staţiune din alpii elveţiene.

Vezi și

Cei mai bogaţi rivali ai lumii s-au duelat în cea mai exclusivistă staţiune din alpii elveţiene. Donald Trump şi George Soros au fost la un pas unul de celălalt la forumul economic de la Davos. Şi au ieşit scântei. În faţa liderilor planetei, Soros l-a numit pe Trump o ameninţare pentru lume. Deloc afectat, liderul de la Casa Albă s-a purtat ca un star rock.

Înconjurat de agenţi de securitate, Donald Trump a ajuns la sala de conferinţe din Davos ca un superstar. Preşedintele a dat autografe şi a răspuns zvonurilor că ar fi vrut să-l concedieze pe procurorul care anchetează implicarea Rusiei în alegerile din 2016.

Primul preşedinte american care participă la forumul economic în ultimii 18 ani, Donald Trump a schimbat regulile în exclusivista staţiune elveţiană. O cameră la hotel a costat, săptămâna aceasta, 500 de dolari pe noapte. Iar un hamburger ajunge până la 75. 

Mai mult, întreaga staţiune s-a transformat într-o fortăreaţă. La discursul de azi al lui Donald Trump, jurnaliştii nu au avut voie să aibă la ei nici măcar o sticlă de apă. 

Pe acelaşi subiect

O replică dură a venit de la miliardarul George Soros. Duşman declarat al republicanului de la Casa Albă, în timpul campaniei pentru prezidenţialele din 2016, Soros a donat 10 milioane de dolari taberei lui Hillary Clinton. 

Liderul lumii libere a monopolizat atenţia încă de la sosirea de ieri. A ajuns în staţiunea elveţiană flancat de un convoi de elicoptere. Fără Melania Trump. 

Se speculează că motivul ar putea fi legat de dezvăluirea unei presupuse relaţii între Trump şi o vedetă porno, în 2006, imediat după naşterea fiului său, Baron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump s-a purtat ca un star rock la forumul economic de la Davos