Antena Meniu Search
x

Colivă şi vin la mormântul dictatorului Nicolae Ceauşescu, la aniversarea unui secol de la naşterea sa

Cu poezii şi cântece patriotice, vin şi colivă. Aşa l-au sărbătorit zeci de nostalgici pe fostul dictator Nicolae Ceauşescu.

Vezi și

Cu poezii şi cântece patriotice, vin şi colivă. Aşa l-au sărbătorit zeci de nostalgici pe fostul dictator Nicolae Ceauşescu, de la naşterea căruia a trecut fix un secol. Când poza dictatorului a dispărut de lângă ei, au reacţionat tot ca în acele vremuri.

Zeci de nostalgici s-au adunat la mormântul lui Nicolae Ceauşescu. La un secol de la naştere şi-au prezentat omagiul. Şi regretele...

Un tânăr nu vrea să piardă niciun moment din ceremonie. Filmează totul cu un telefon prins de selfie-stick. În tot acest timp, oamenii îşi împart vin şi colivă, aduse de acasă. Brusc, liniştea este întreruptă de o ceartă între simpatizanţii regimului comunist. 

La un moment dat, tabloul dictatorului dispare de lângă mormânt. Imediat, cineva din mulţime începe o investigaţie.

Pe acelaşi subiect

Mult mai liniştiă a fost atmosfera la Palatul Primăverii. La fosta reşedinţă privată a cuplului Ceauşescu a fost organizată, în premieră, o expoziţie. 

O casă de licitaţii on-line va scoate la vânzare obiecte care făceau parte din viaţa românilor în perioada comunistă.

Ziua adevărată de naştere a lui Nicolae Ceauşescu a fost 23 ianuarie 1918, dar acesta o serba pe 26 pentru a nu lua din fastul manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Colivă şi vin la mormântul dictatorului Nicolae Ceauşescu, la aniversarea unui secol de la naşterea sa