Antena Meniu Search
x

Donald Trump spune că Joe Biden se va retrage iar în locul său va candida Kamala Harris. "Este atât de rea, este atât de patetică"

Alegeri SUA 2024. O înregistrare video "scursă" pe reţelele de socializare şi preluată de presa americană îl arată pe Donald Trump pe un teren de golf în timp ce spune că Joe Biden se va retrage din cursa pentru Casa Albă, iar în locul său va candida vicepreședinta Kamala Harris. Fostul preşedinte îl jigneşte pe Biden şi o atacă pe Kamala Harris. Filmarea a fost postată ulterior de Trump şi pe rețeaua sa socială, Truth Social.

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 14:17

În imaginile devenite virale în ultimele 24 de ore, Donald Trump susţine că Joe Biden se va retrage şi că va concura la alegerile prezidenţiale din noiembrie împotriva Kamalei Harris.

Fostul lider de la Casa Albă l-a catalogat pe Joe Biden drept "un distrus" şi "o gramădă de rahat" şi a atacat-o pe vicepreşedinta SUA despre care a spus că este "al naibii de rea" şi "patetică".

În imaginile surprinse cel mai probabil cu un telefon, Trump, în vârstă de 78 de ani, stă pe scaunul șoferului unui cart de golf şi întreabă oamenii de pe teren ce părere au despre dezbaterea de săptămâna trecută.

Vezi și

La un moment dat, scoate din buzunar un teanc de dolari şi dă unei persoane mai multe bancnote drept bacşiş.

Pe acelaşi subiect

"I-am tras una acelui distrus bătrân, o gramădă de rahat, este un tip atât de slab. (Biden) tocmai a renunțat, știi, renunță la cursă... L-am scos" spune Trump pe filmare. "Și asta înseamnă că o avem pe Kamala", a continuat Trump.

"Cred că va fi mai bună (n.r. îi convine mai mult).. este atât de rea, este atât de patetică",a mai spus Trump.

"V-o puteți imagina.... interacţionând cu Putin, cu președintele Chinei, care este un om fioros, un tip dur...Tocmai au anunțat că (Biden) probabil renunță", a adaugat Trump.

Remarcile sale reprezintă un indiciu că republicanii se pregătesc ca vicepreședinta Kamala Harris să-l înlocuiască pe Biden în urma prestaţiei sale dezastruoase în dezbaterea difuzată de CNN. 

Filmarea, care păre să fie înregistrată în secret, a apărut după ce The New York Times a dezvăluit ieri că Joe Biden i-a spus unui aliat cheie că ia în calcul dacă să mai continue cursa.

Biden este conștient că s-ar putea să nu-și mai poată salva candidatura dacă nu poate convinge publicul american în zilele următoare că este pregătit să conducă țara încă 4 ani, mai scrie sursa citată. 

Interviul programat vineri cu ABC News și mitingurile electorale din Pennsylvania și Wisconsin din următoarele zile ar putea fi cruciale pentru soarta lui Biden, sugerează sursa citată. 

Joe Biden le-a declarat miecuri seară susținătorilor că nu se va retrage: "Sunt în această cursă până la sfârșit".

Conform, CNN guvernatorii democrați și-au "exprimat sprijinul pentru Biden după ce s-au întâlnit cu el și cu vicepreședinta Kamala Harris miercuri seară la Casa Albă".

Potrivit Reuters, vicepreşedinta Kamala Harris este varianta principală de înlocuire a lui Biden în cursa prezidenţială dacă acesta va renunţa.

Un sondaj publicat miercuri, 3 iulie, de CBS News arătă că fostul președinte Donald Trump l-a devansat pe Biden, conducând cu 50% vs 48% la nivel național și cu 51% vs 48% în așa-numitele swing states

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Stiri externe » Donald Trump spune că Joe Biden se va retrage iar în locul său va candida Kamala Harris. "Este atât de rea, este atât de patetică"