Antena Meniu Search
x

Donald Trump, succes total în China

Donald Trump jubilează în China. Şi-a dovedit talentele de om de afaceri şi a obţinut un contract uriaş.

Vezi și

Donald Trump jubilează în China. Şi-a dovedit talentele de om de afaceri şi a obţinut un contract uriaş. America va dota China cu tehnică de apărare în valoare de 250 de miliarde de dolari. A detensionat astfel relaţia cu cel mai mare rival economic al Statelor Unite.

Cu o zi înainte de mult aşteptata întâlnire cu Vladimir Putin, preşedintele Statelor Unite a semnat cu China acorduri comerciale ce depăşesc 250 de miliarde de dolari. Domeniile sunt diverse, de la energie şi industria aerospaţială până la electronică şi producţia agroalimentară.

Între un dineu oficial şi o vizită în Oraşul Interzis, Donald Trump este hotărât să reducă deficitul comercial al Statelor Unite. Şi vrea să facă acest lucru inclusiv cu ajutorul Chinei. 

Deşi se confruntă cu o popularitate în cădere liberă, liderul american şi-a dovedit calităţile de om de afaceri de mare succes. În luna mai, Donald Trump a semnat ŞI cu Arabia Saudită acorduri comerciale în valoare de 380 de miliarde de dolari. Şi de la România a reuşit să obţină bani. Statele Unite ne vor vinde sisteme de rachete de apărare în valoare de 4 miliarde de dolari. Un simplu calcul demonstrează că în doar şase luni, Trump a reuşit să încheie contracte ce depăşesc 630 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, succes total în China