Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi morţi într-o explozie puternică dintr-o parcare subterană din Elveţia. Alte 11 persoane sunt rănite

O explozie puternică a avut loc în Nussbaumen, Elveţia, joi seara în jurul orei 19.00. Potrivit poliției cantonale din Aargau, deflagraţia s-a produs în parcarea subterană a unui centrul comercial. Exploziile au putut fi auzite de la mare distanță.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 13:29

- Michael Buholzer / Keystone

Potrivit poliției, pagubele materiale sunt considerabile. Mai multe explozii au fost raportate la poliție în parcarea subterană a blocului turn cu puțin timp înainte de ora 19.00, au precizat aceștia. Un echipaj mare de polițiști, pompieri și salvatori a fost mobilizat. Incendiul se extinsese deja la primul etaj în momentul în care au ajuns salvatorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eforturile de stingere a incendiului erau încă în desfășurare în jurul orei 23.00. Locuitorii turnului au fost evacuați de către serviciile de urgență. Potrivit poliției cantonale, aceștia nu se pot întoarce în apartamentele lor. Autoritățile organizează pentru ei o cazare de urgență. La scurt timp după ora 11.00 dimineaţa, rezidenților care au fost evacuați li s-a permis să intre în apartamentele lor, etaj cu etaj, pentru a-și strânge lucrurile. 

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă ambulanțe, trei elicoptere de salvare au fost trimise pentru a lupta împotriva incendiului. Întrucât dronele le-au împiedicat să zboare, poliția a cerut ca aceste aparate să fie aduse de urgență la sol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Doi morţi într-o explozie puternică dintr-o parcare subterană din Elveţia. Alte 11 persoane sunt rănite