Antena Meniu Search
x

Două surori au ținut secretă "crima perfectă", până când au avut o relație cu același bărbat

Două surori din Florida au reușit să țină secretă cu anii crima pe care au pus-o la cale și au comis-o împreună, dar s-au dat de gol atunci când au avut o relație cu același bărbat. Femeile și-au ucis tatăl, dar reușiseră să îi păcălească pe anchetatori.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.03.2019, 10:17

Cele două surori din Florida care și-au asasinat tatăl
Două surori și-au ucis tatăl și au ținut secretă crima 4 ani, până când au avut o relație cu același bărbat - Biroul Șerifului din Districtul Pinellas

Două surori din Florida au reușit să țină secretă cu anii crima pe care au pus-o la cale și au comis-o împreună, dar s-au dat de gol atunci când au avut o relație cu același bărbat. Femeile și-au ucis tatăl, dar reușiseră să îi păcălească pe anchetatori.

Mary-Beth Tomaselli, 63 de ani, și Linda Roberts, 61 de ani, sunt puse acum sub acuzare de uciderea tatălui lor, o crimă "perfectă", pe care au reușit să o țină secretă vreme de 4 ani.

Pe 6 martie 2015, dimineața, Anthony Tomaselli, un bătrân de 85 de ani, a fost găsit fără cunoștință în locuința sa din Palm Harbour. Medicii de pe ambulanță au eșuat în operațiunea de resuscitare și i-au pronunțat decesul, 

Anchetatorii nu au bănuit nimic, iar medicii au spus că a murit din cauze naturale, având vârsta înaintată și un istoric medical cu boli serioase.

Cele două surori, care locuiau cu bătrânul, au susținut amândouă că tatăl lor a adormit pe canapea în acea noapte și l-au găsit fără suflare. Au spus că au încercat să îl resusciteze, iar apoi au cerut ajutor la numărul de urgență.

Crima, dată în vileag de un triunghi amoros

Secretul a fost ținut ascuns vreme de 4 ani. În august 2018 însă, surorile au început o relație sexuală cu același bărbat, spune șeriful Bob Gauleri. Mary-Beth l-a cunoscut într-un bar și, după ce l-a prezentat surorii sale, el a avut o legătură romantică și cu aceasta, spune New York Post.

Potrivit șerifului, iubitul a observat un comportament bizar al Lindei Roberts și că ceva o preocupă. Pe 12 februarie, femeia i-a mărturisit că ea și sora sa și-au ucis tatăl.

Șocat de dezvăluire, bărbatul a luat telefonul și a înregistrat-o în secret pe Linda Roberts, iar a doua zi s-a dus la poliție, care le-a săltat pe surori.

Potrivit Newsweek, motivul crimei a fost refuzul bătrânului de a se muta la un azil. Confruntându-se cu un refuz categoric al tatălui, cele două fiice au pus la cale un plan macabru de a-l ucide.

Planul macabru al celor două surori

Adusă în fața anchetatorilor, Mary-Beth Tomaselli a mărturisit că, în seara crimei, acum 4 ani, i-a dat fiicei sale pastile de somn, ca să nu aibă martori.

Apoi, împreună cu sora sa, i-au dat tatălui alcool cu somnifere, sperând că îl vor ucide. Când au văzut că tentativa a eșuat, au vrut să îl sufoce cu o pernă. Când și această tentativă a eșuat, cele două surori i-au îndesat o cârpă pe gât, i-au blocat respirația ținându-l de nas l-au imobilizat ținându-l de mâini, până a rămas inert.

După moarte, surorile au vândut casa bătrânului și au împărțit profitul de 120 de mii de dolari cu fratele lor, care nu a fost implicat în crimă.

Pe 5 martie, la 4 ani de la crimă, cele două surori au fost arestate și puse sub acuzare pentru omucidere. Femeile au recunoscut că și-au ucis tatăl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Două surori au ținut secretă "crima perfectă", până când au avut o relație cu același bărbat