Antena Meniu Search
x

DRAMĂ cumplită! O mamă A UITAT să-şi ducă fetiţa de doar UN AN ŞI JUMĂTATE la grădiniţă şi a lăsat-o în MAŞINĂ. A găsit-o FĂRĂ SUFLARE, după mai multe ore

O fetiţă de numai un an şi jumătate a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce mama ei a uitat-o în maşină în loc să o ducă la grădiniţă.

O fetiţă de numai un an şi jumătate a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce mama ei a uitat-o în maşină în loc să o ducă la grădiniţă.

Tragedia s-a petrecut astăzi, în localitatea italiană Castelfranco di Sopra, în provincia Arezzo.

Potrivit presei locale, fetiţa de numai 18 luni a murit după ce a fost uitată de mamă în maşină. Femeia trebuia să o lase la grădiniţă dimineaţă, însă copilul dormea în maşină, astfel că mama şi-a mers direct la locul de muncă. Se pare că aceasta a uitat că are copilul în maşină, a închis automobilul şi a plecat.

După câteva ore, dându-şi seama de ce s-a întâmplat, a mers la maşină, a scos fetiţa şi a cerut ajutorul oamenilor aflaţi în jur. Deşi i s-a făcut masaj cardiac imediat, iar medicii sosiţi la faţa locului au folosit defribilatorul pentru a-i porni inima, copilul fiind în stop cardio-respirator, fetiţa nu a mai putut fi salvată.

Mama copilului, Ilaria Naldini, de 38 de ani, dar şi tatăl au fost audiaţi de poliţişti, care au demarat o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » DRAMĂ cumplită! O mamă A UITAT să-şi ducă fetiţa de doar UN AN ŞI JUMĂTATE la grădiniţă şi a lăsat-o în MAŞINĂ. A găsit-o FĂRĂ SUFLARE, după mai multe ore