Antena Meniu Search
x

Drama din spatele falimentului Thomas Cook. Ratează ultima călătorie alături de soţul ei, grav bolnav

Thomas Cook, cea mai mare agenţie de turism din lume, şi-a declarat falimentul, situaţie care a produs adevărate drame la nivel global.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.09.2019, 17:00

Matt Dominic a fost descoperit cu cancer la creier în mai 2018
Lyndsay plănuia o ultimă vacanţă alături de soţul grav bolnav - BPM Media via Mirror Online

Thomas Cook, cea mai mare agenţie de turism din lume, şi-a declarat falimentul, situaţie care a produs adevărate drame la nivel global.

Cel puţin 600.000 de oameni sunt afectaţi în mod direct de falimentul Thomas Cook, însă există anumite cazuri care depăşesc orice aşteptare.

Ultima călătorie alături de soţul grav bolnav, pierdută din cauza falimentul Thomas Cook

Conform Mirror Online, unul dintre aceste cazuri este reprezentat de Lyndsay şi Matt Dominic, din Marea Britanie.

Matt, fost angajat al Rolls Royce, are 43 de ani însă, în luna mai a anului trecut, a fost descoperit cu cancer la creier şi şanse 0 de recuperare.

În disperare de cauză, cei doi au strâns 1.800 de lire sterline pentru a petrece o ultimă vacanţă împreună cu cei trei copii ai lor.

Însă cei doi au apelat la Thomas Cook pentru a petrece aproape o săptămână în Tenerife, însă luni dimineaţa au aflat că planul lor a fost dat peste cap din cauza falimentului celebrei companii.

Din fericire, cei doi aveau excursia asigurată aşa că aşteaptă să le fie returnaţi banii. Însă, în momentul în care a fost descoperit cu cancer la creier, în mai 2018, lui Matt i-au mai fost date doar şase luni pentru a trăi, astfel că cei doi se tem că bărbatul nu va mai avea suficient timp la dispoziţie pentru a aştepta banii de la asigurator şi a programa o altă călătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Drama din spatele falimentului Thomas Cook. Ratează ultima călătorie alături de soţul ei, grav bolnav