Antena Meniu Search
x

Drama unui copil, abuzat de doi români în Italia. Mama şi concubinul îi aruncau mâncare pe jos și îl țineau dezbrăcat

O româncă și concubinul ei au fost condamnați la ani grei de închisoare, de către Tribunalul din Terni, Umbria, fiind acuzaţi de corupere de minori, rele tratamente şi abuzuri sexuale aplicate fiului femeii.

de Redactia Observator

la 21.05.2020, 13:16

Drama unui copil, abuzat de doi români în Italia. Mama şi concubinul îi aruncau mâncare pe jos și îl țineau dezbrăcat
Imagine ilustrativă - Profimedia Images
  • Cei doi români au fost condamnați la închisoare
  • Aceștia îl pregăteau pe copil pentru prostituție infantilă

Cazul datează din toamna lui 2016, când copilul în vârstă de 6 ani a fost luat de la bunicii care îl crescuseră până atunci şi a fost dus în Italia.

Aici avea să nimerească într-o casă unde românca, o prostituată în vârstă de 26 de ani, locuia cu un bărbat de 34 de ani. În casă aveau loc orgii şi în scurt timp copilul a fost obligat să participe la scenele erotice. 

Era tratat ca un animal, îi aruncau mâncare pe jos, era obligat să umble drezbrăcat prin casă și obligat să se uite printr-o gaură din zid la mama lui în timp ce făcea sex cu clienții”, relatează Rotalianul.com

Într-o zi, o vecină l-a văzut pe copil dezbrăcat pe balcon, închis timp de o oră, și a alertat poliția din Terni, care a pornit operațiunea „Angelo”.

După o lungă monitorizare, investigatorii au concluzionat că „cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituție infantilă și alte activități de acest gen”, motiv pentru care în luna noiembrie 2016 au fost puși sub arest.

Mama copilului și concubinul acesteia au fost trimiși în judecată între timp și procesul s-a încheiat în cursul zilei de marți, 19 mai, cu condamnarea la 18 ani de închisoare pentru bărbat și 10 ani de închisoare pentru femeie.

Copilul are acum 10 ani și și-a revenit, conform sursei citate. Acesta a fost ținut sub protecție în Umbria, până în martie 2017, când a fost încredințat, prin ordin judecătoresc, bunicilor din România. „A fost nevoie de asistența unui psiholog pentru o perioadă îndelungată. Acum e bine însă, învață foarte bine la școală și bunicii au foarte mare grijă de el”, relatează Rotalianul.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Drama unui copil, abuzat de doi români în Italia. Mama şi concubinul îi aruncau mâncare pe jos și îl țineau dezbrăcat