Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum bun spre cer". Mădălina și Gheorghe au murit departe de casă, într-un cumplit accident de mașină, în Italia. O fetiță a rămas acum orfană

Departe de casă, plecaseră pentru o viață mai bună. Și au crezut că trăiesc un vis, atunci când s-au găsit și s-au căsătorit.

de Monica Palade

la 28.04.2023, 18:37

Destinul avea însă să fie crunt pentru Mihaela și Gheorghe. Au sfârșit într-un cumplit accident petrecut, joi seara, pe drumul dintre Ginosa și Marina di Ginosa. Mașina în care se aflau românii de 30 și 25 de ani s-a izbit violent de autoturismul condus de Alessandro Calabrese, 27 de ani, care la rândul său s-a stins în drum spre spital. Italianul abia se căsătorise în luna decembrie. Un al doilea bărbat a ajuns la spital și se află acum în afara oricărui pericol. 

Au murit departe de casă

Din primele informații, în urma accidentului care a avut loc jurul orei 20.30, în zona Taranto, cauza impactului extrem de violent dintre cele două Punto ar putea fi o depășire riscantă. Românii au murit pe loc. Acasă, fetița Mihaelei dintr-o relație anterioară își aștepta mama, care nu va mai ajunge niciodată la ea. Pe lângă carabinieri, la fața locului au intervenit și personalul de la 118 și pompierii detașamentului Castellaneta și comandamentul provincial din Taranto. Au trecut câteva ore, până când victimele au reușit să fie scoase din mașinile distruse, scrie lecce.corriere.it.

Accidentul s-a produs pe o porțiune dreaptă a unui drum cu o limită de viteză de 50 de kilometri pe oră și multe drumuri agricole care se intersectează. Primarul din Ginosa și vicepreședintele provinciei Taranto, Vito Parisi, evidențiază aceste aspecte subliniind că „există o limită de viteză pe care, din păcate, nimeni nu o respectă”. 

Vestea morții celor doi români a căzut ca un trăsnet printre cei dragi. "Doamne draga mea. Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția Sa. Nu te voi uita niciodată! Drum lin către Dumnezeu! Nu pot să cred". "Mada off suflet drag drum lin spre ingeri", "Drum lin, înger frumos. Dumnezeu sa te odihnească în pace", "Drum bun spre cer, draga mea Mădalina". „Condoleanțe, drum lin spre cer, Gheorghe, Dumnezeu să te aibă în grijă. Îmi pare foarte rău, un băiat tânăr s-a dus la cer”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Drum bun spre cer". Mădălina și Gheorghe au murit departe de casă, într-un cumplit accident de mașină, în Italia. O fetiță a rămas acum orfană